Β’ ΕΠΣΤ: Ο Οικουμένιος πήρε το πρόωρο ντέρμπι με το Μεγαλοχώρι στον 1ο – Ωραία εικόνα με γεμάτο… “φράχτη” στο Βαλτινό στον 2ο (Αποτελέσματα-Ρεπορτάζ πρεμιέρας)

Πρώτη “στροφή” στην Β’ Ερασιτεχνική χθες με τους δύο ομίλους να ξεκινάνε και τις ομάδες (όχι όλες) να μπαίνουν γήπεδο για πρώτη φορά.

Στα δυσάρεστα της πρεμιέρας είναι ότι σίγουρα δύο αναμετρήσεις κρίθηκαν χωρίς αγώνα κι έτσι η Αγία Μονή από τον πρώτο και η Πηγή από τον δεύτερο όμιλο, θα αποχαιρετήσουν. Μάλιστα ο Άρης είναι και πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΤ, της περσινής σεζόν, αλλά η αρχική απόφαση να μην “κατέβει” στην πρώτη κατηγορία συνοδεύεται πλέον και από την μη κάθοδο και στην δεύτερη.

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 3η στροφή, για να δούμε ποιες ομάδες δεν θα “κατέβουν” ως τότε και θα ακυρωθούν τυπικά από το πρωτάθλημα, ώστε να υπολογίζουν οι έτοιμες ομάδες τα πόσα ρεπό θα κάνουν και το πόσο “κουτσουρεμένη” θα είναι ακόμα μία σεζόν.

Σε αυτά τα θέματα προστέθηκε και η αναβολή στο Παλαιομονάστηρο – Βράχος Καστρακίου, για τον 2ο, με το Καστράκι να αναμένει ακόμα την λύση των γραφειοκρατικών θεμάτων. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τόσο η αποδοχή από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ της επανεγγραφής του Βράχου, όσο και η κατάθεση των δελτίων.

Στον 1ο όμιλο, το σημαντικότερο ματς ήταν αυτό ανάμεσα στο Μεγαλοχώρι και τον Οικουμένιο, με τις δύο ομάδες μέχρι πέρυσι να παίζουν στην Α’ ΕΠΣΤ. Η ομάδα του Πέτσα πανηγύρισε το “διπλό” με σκορ 2-0 και ξεκίνησε με… “το δεξί” το πρωτάθλημα.

Πηγή Φωτογραφίας: trikalaola.gr

Από κει και πέρα δύο λευκές ισοπαλίες είχαμε για ΑΕΚ Σαραγίων με Κεραυνό Βασιλικής και στο επίσης δυνατό ματς Ζάρκο – Πετρωτό, ενώ το Ριζαριό επικράτησε εύκολα με 0-4 του Αστέρα Τρικάλων.

Το άνευ αγώνα με την Αγία Μονή πήρε ο Αχιλλέας Μπάρας, που μετρά κι αυτός τους πρώτους βαθμούς.

Στον δεύτερο όμιλο στα 5 ματς που έγιναν, δεν υπήρχε ισοπαλία και μάλιστα οι νίκες καταγράφηκαν όλες με τρία γκολ υπέρ των νικητών.

Στα δύο ωραία ματς ο Άθλος με τα γκολ του Ράικου στο πρώτο ημίχρονο (9′) και του Αλμπάνη (56′) και Χρυσικού (80′) στο δεύτερο, επικράτησε της Πιαλείας στο Καστράκι, ενώ στο Βαλτινό, ο ΑΟΒ πήρε το πρώτο τρίποντο νικώντας, το Γοργογύρι με 3-1.

Ωραίες εικόνες στο γήπεδο του Βαλτινού με πληθώρα κόσμο να παρακολουθεί την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να δίνει έναν τόνο που δεν το βλέπουμε συχνά στην Β’ Ερασιτεχνική.

Πηγή Φωτογραφίας: trikalascore.gr

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν ο Κοθράς Δ. στο 3′ για το Βαλτινό, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ και αμέσως μετά στο 5′ ο Ζωγράφος πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 47′ με σουτ του Καμπλιώνη μετά από κλέψιμο, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάμαλης από κοντά μετά από ασσίστ του Κοθρά Δ.

Πηγή Φωτογραφίας: trikalascore.gr

Την άνευ αγώνα νίκη με την Πηγή πήρε η Δόξα Χρυσομηλιάς, ενώ ο πρώτοι τρεις πόντοι πήγαν και σε Ασπρόβαλτο και Ασπροκκλησιά με 3-0 στις έδρες του Φωτεινού και του Ελευθεροχωρίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.13/10
1ος ΟΜ
ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ0-0
ΑΧΙΛ. ΜΠΑΡΑΣΑΡΗΣ ΑΓ. ΜΟΝΗΣ3-0
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ0-2
ΗΡ. ΖΑΡΚΟΥΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ0-0
ΑΣΤ. ΤΡΙΚΑΛΩΝΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ0-4
ΡΕΠΟ: ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.13/10
2ος ΟΜ
ΑΟ ΠΗΓΗΣΔ. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ0-3
ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥANAB
Μ. Α. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧ.ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛ.0-3
ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥΓΟΡΓΟΓΥΡΙ ΚΟΖ.3-1
ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣΑΣΚΛ. ΠΙΑΛΕΙΑΣ3-0
ΑΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥΟΡΦΕΑΣ ΑΣΠΡΟΒ.0-3

Η βαθμολογία:

ΘΟΜΑΔΑΒΑ
1ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ31
2ΑΧΙΛ. ΜΠΑΡΑΣ31
3ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ31
4ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ11
5ΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ11
6ΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ11
7ΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ11
8ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ00
9ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.01
10ΑΡΗΣ ΑΓ. ΜΟΝΗΣ01
11ΑΣΤ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ01
Προβιβασμός – Α’ ΕΠΣΤ
ΘΟΜΑΔΑΒΑ
1ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛ.31
2ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ31
3ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ31
4ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΡΟΒΑΛΤΟΥ31
5ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ31
6ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ01
7ΠΟ ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΥ01
8ΓΟΡΓ. ΚΟΖΙΑΚΑΣ01
9ΑΟ ΠΗΓΗΣ01
10ΑΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ01
11ΑΣΚΛ. ΠΙΑΛΕΙΑΣ01
12Μ. ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧ.01
Προβιβασμός – Α’ ΕΠΣΤ

Η επόμενη αγωνιστική (2η – Κυρ 20/10):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
1ος ΟΜ
ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙΑΣΤ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣΑΡΗΣ ΑΓ. ΜΟΝΗΣ
ΑΓ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ
ΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥΑΧΙΛ. ΜΠΑΡΑΣ
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ
ΡΕΠΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
2ος ΟΜ
Δ. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣΒΡ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ ΚΟΖ.ΑΟ ΠΗΓΗΣ
ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛ.ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ
ΑΣΚΛ. ΠΙΑΛΕΙΑΣΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΑΣΠΡΟΒ.Μ. Α. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧ.
ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣΑΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!