National League 2: Πρεμιέρα στην Κοζάνη η ΑΣΑ – Εντός έδρας οι Τιτάνες Παλαμά – Ρεπό για Ανόρθωση Βόλου (Πρόγραμμα – Διαιτητές 4ος ομ.)

Επιστροφή στην δράση μετά από μια δύσκολη σεζόν για την Αναγέννηση Καρδίτσας που αναγκάστηκε να μην συμμετέχει στις διοργανώσεις μπάσκετ και την αφήνει πίσω ξεκινώντας το ταξίδι της στην φετινή Γ’ Εθνική και τον 4ο όμιλο όπου θα βρεθεί μαζί και με Τιτάνες Παλαμά από την ίδια πόλη και την Ανόρθωση Βόλου.

Από την Κοζάνη και τους Διόσκουρους θα αρχίσει το πρωτάθλημα για τους κιτρινόμαυρους του πρώην προπονητή και πρωταθλητή του ΑΟ Τρίκαλα, Κρομμύδα με όλες τις αναμετρήσεις του 4ου ομίλου να γίνονται την Κυριακή (06/10) στις 5 μ.μ.

Στην έδρα τους θα παίξουν οι Τιτάνες Παλαμά, που πέρυσι την πάτησαν στα πλέι οφς μετά από μια εντυπωσιακή πορεία και την πρωτιά της κανονικής διάρκειας. Οι έτεροι “Καρδιτσιώτες” θα υποδεχθούν στο Κλειστό του Παλαμά τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Τέλος η νεοφώτιστη και πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας, Ανόρθωση Βόλου, κανονικά θα επέστρεφε στις εθνικές κατηγορίες με ματς απέναντι στον Ιόνιο, ωστόσο οι πολλές ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα έφεραν τον Ιόνιο μέσω πρόσκλησης στην Β’ Εθνική και της ομάδες να μειώνονται σε 11, επομένως οι “Βολιώτες” θα ξεκινήσουν με ρεπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του 4ου ομίλου της National League 2:

Κυριακή 06/10, 17:00

Καστοριά – Αετοί Βέροιας

Γήπ. “Ι. Σκαρκάλα”: Διόσκουροι Κοζ. – Αναγέννηση Καρδίτσας (Ευφραιμίδης-Ντόγκας-Γκαντίδης Μ., Βόντζας)

Γήπ. Δ. Παλαμά: Τιτάνες Παλαμά – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γιαννούλης-Γιατρόπουλος-Κοντοστάθης, Καρακώστας)

Πιερικός Αρχέλαος – Άργος Ορεστικό

Πρωτέας Γρεβενών – ΚούΠα Κιλκίς

Ρεπό: Ανόρθωση Βόλου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!