Α1′ ΕΣΚΑΘ: Πρεμιέρα αυτό το Σ/Κ με ντέρμπι για τους… Τρικαλινούς – Εντός Δαναοί, ΑΕΤ στην Λάρισα ο Φούντας (Πρόγραμμα-Διαιτητές)

Αρχίζουν τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ με την πρώτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας και ορίστηκαν από την Ένωση τα 7 πρώτα ματς της σεζόν

Για τις τρεις τρικαλινές ομάδες που θα συμμετάσχουν ακόμα μια χρονιά στην Α1′, η αρχή θα γίνει το Σάββατο (05/10) στην καθιερωμένη ημέρα αγώνων, με την αναμέτρηση των Δαναών, ενώ ΑΕΤ και Φούντας θα παίξουν την Κυριακή.

Δυνατή πρεμιέρα για όλους αφού η ομάδα του Παπαδημητρίου ξεκινάει με ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στις 17:00 στο Κλειστό Μπάρας.

Απέναντι στην “σκληροτράχηλη”, αλλά νεοφώτιστη ΕΑ Λάρισας, θα τεθεί η ΑΕΤ την Κυριακή στις 17:00. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό “Κατσιμήδειο”.

Τέλος ο Φούντας θα είναι ο μόνος που θα ταξιδέψει και θα πάει στην Λάρισας, για απαιτητικό ματς απέναντι στην ΑΕΛ (17:00) η οποία μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες που προέρχονται από τις εθνικές κατηγορίες, μετά τον περσινό υποβιβασμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής της Α1′ ΕΣΚΑΘ:

Σάββατο 05/10

17:00, ΓΣ Αμπελώνα – Κεραυνός Λάρισας

17:00, ΝΕΣ Λάρισας – ΓΣ Αλμυρού

17:00, Γήπ. Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: Δαναοί Τρικάλων – Ολυμπιακός Βόλου (Πάνος-Λιλής Μ., Νούσια-Παπαδήμα-Μερτσιώτη)

18:00, Απόλλων Καρδίτσας – ΑΕΒ Διμηνίου

19:00, Σπάρτακος Λαρ. – ΓΣ Αγριάς

Κυριακή 06/10, 17:00

Γήπ. Δημοτικό “Κατσιμήδειο” Τρικάλων: ΑΕ Τρικάλων – ΕΑ Λάρισας (Λιλής Μ.-Κολοκύθας, Αποστόλου-Βήτα-Γραμμένου)

Γήπ. Κλειστό Αγίου Θωμά: ΑΕΛ – Φούντας Τρικάλων (Γερακίνης-Δότα, Ανδρέου-Πέτσιου-Ευαγγελόπουλος)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!