Τέλος ο Δεσποτούλης από το Πρίνος – Άμεση ανακοίνωση για Ευαγγέλου

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχαμε στην ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ, μετά από μόλις μία αγωνιστική με τον Δημήτρη Δεσποτούλη να αποτελεί παρελθόν και να γίνεται υπέρβαση με τον Σπύρο Ευαγγέλου στο τιμόνι.

Ο Δεσποτούλης μετά την περσινή σεζόν, όπου βρέθηκε στην Κρύα Βρύση και στο πλευρό του Γιώργου Πούλιου, ανέλαβε φέτος το Πρίνος στο οποίο έκατσε στην περίοδο της προετοιμασίας, ενώ σε επίσημες αναμετρήσεις μόλις σε μία, την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΤ απέναντι στην ΑΕΤ και την ήττα με σκορ 6-3.

Η διαδοχή στην τεχνική ηγεσία έγινε γρήγορα από ένα προπονητή με μεγάλο βιογραφικό, καθώς έχει προπονήσει διάφορες ομάδες σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στην Γ’ Εθνική με Φαρκαδόνα, Διγενή Νεοχωρίου και ΑΣ Μετέωρα.

Αναλυτικότερα η ενημέρωση αναφέρει ότι είναι κάτοχος των διπλωμάτων UEFA A, UEFA B, UEFA D, κάτοχος ειδικής άσκησης επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Κατηγορίας Α, απόφοιτος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις εξής ομάδες: Απόλλων Λυγαριας, Φαρκαδονα (Γ ΕΘΝΙΚΗ), Μέγας Αλεξανδρος Δενδροχωριου, Μαυροι Αετοι Ελευθεροχωριου (Γ ΕΘΝΙΚΗ), Α.Ο. ΠΗΓΗΣ, ΜΕΤΕΩΡΑ (Γ ΕΘΝΙΚΗ), ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γ ΕΘΝΙΚΗ), Α.Ο. ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!