Super League 2: “Καλπάζει” η ΑΕΛ – Δεν το… βρήκε ούτε την δεύτερη αγωνιστική η Νίκη

Με δύο στα δύο και κορυφή ξεκίνησε την Super League 2 η ΑΕΛ που μετά το ντέρμπι με την Καβάλα κέρδισε και τον Διαγόρα πολύ πιο εύκολα αυτή την φορά, ενώ από την άλλη η Νίκη Βόλου ψάχνεται.

Οι δύο θεσσαλικές ομάδες διαγράφουν σε αυτό το ξεκίνημα τελείως διαφορετικές πορείες αφού η “βυσσινί” είναι στην πρώτη θέση ενώ οι “Νικιώτες” στην προτελευταία με μόλις ένα πόντο.

Η Νίκη Βόλου έδωσε το δικό της παιχνίδι σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας, στο ματς που έριξε την αυλαία της 2ης στροφής στον 1ο όμιλο. Μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν καλά αυτή την φορά αφού ο Βερνάρδος, μόλις στο 13′, την έβαλε μπροστά στο σκορ με σουτ.

Όμως για μία ακόμη φορά η μάδα του Ξηροφώτου έσβησε μηχανές για μεγάλο διάστημα και μοιραία στο 65′ ήρθε η ισοφάρισε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανίς, ενώ λίγο νωρίτερα οι ασπρόμαυροι είχαν και δοκάρι για να φέρουν το ματς στα ίσια.

Χθες Κυριακή, η ΑΕΛ δείχνει να βγαίνει από την εσωστρέφεια μετά την αλλαγή προπονητή ακριβώς πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και “δίπλωσε” τις νίκες με νέα επικράτηση στο AEL FC Arena, επί του Διαγόρα με 3-0. Το 1-0 έκανε ο Πασάς στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε και το 2-0 στο 59′.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Στίνα στο 63′ και αυτή η νίκη έφερε τους “Λαρισαίους” στην πρώτη θέση μέσω της διαφοράς τερμάτων.

Την επόμενη αγωνιστική έρχονται έξοδοι για τους Θεσσαλούς με την ΑΕΛ το Σάββατο να παίζει στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και να θέλει μία ακόμη νίκη, και την Νίκη να έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – Διαγόρας 3-0 (25′ πεν.-59′ Πασάς, 63′ Στίνα)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Καλατζής(Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Πάνου(Φλώρινας)-Τσικλητάρη(Πιερίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος (75′ Σγουρός), Γιαξής (46′ Παναγιωτίδης), Κρητικός (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς (67′ Ακόστα), Μούργος (46′ Μωραΐτης), Στίνα.
Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Σταματούλας, Δημόπουλος (44′ λ.τ Κατσουλίδης), Νικολής, Μανωλάκης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος (66′ Γαρουφαλιάς), Σαπουντζής, Τσιαντούλας (66′ Άντο), Κοκκίνης (56′ Ολιβέρι), Λιούμης.

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 1-1 (13′ Βερνάρδος / 65′ πεν. Κανίς)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Φουστάνας(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μίχος(Λάρισας)-Φίλος(Βοιωτίας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Κούφας, Νταμιάν Σίλβα, Σαλαμούρας, Τσιλιγγίρης (69′ Δούμτσης), Βερνάρδος, Ταβάρες, Προδρομίτης, Σαποβάλοφ (73′ Σπυρίδης), Τζιώρας (69′ Αρίας)
ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τσαούσης, Σινανάι, Λαγωνίδης, Τασιούρας (68′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γρόσδης (68′ Κουλούρης), Γκούμας (68′ Σπυράκος), Κανίς (84′ Γκιτέρσος), Σμυρλής, Ουρτάδο (46′ Φίλων)

ΟΛΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!