Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα στο “Arena” και εκτός συνέχειας η ΑΕΛ – Έκανε ότι δεν μπόρεσε ο ΑΟΤ η Ζάκυνθος (Όλα τα αποτελέσματα)

Κύπελλο τέλος για την ΑΕΛ η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και ο Πανσερραϊκός την κέρδισε με 0-1, αφήνοντάς την εκτός της φάσης των “16”, ενώ στα υπόλοιπα, η Ζάκυνθος από την Γ’ Εθνική ζει το όνειρό της και πέταξε εκτός τον Παναργειακό, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ΑΟ Τρίκαλα στον προηγούμενο γύρο.

Η Θεσσαλική ομάδα μπορεί να έπαιζε με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Super League 1), ωστόσο έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο αφού αγωνίστηκε και με παίκτη παραπάνω για 10 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, αλλά τελικά τα “λιοντάρια” κατάφεραν να επικρατήσουν ευκολότερα από ότι θα έπρεπε, από πλευράς της ΑΕΛ που δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα πισετική.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 9′ με τον Μπετανκόρ, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντέλετιτς.

Το ρεπορτάζ:

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-1 (9′ Μπετανκόρ)

Γήπεδο: ΑEL FC Arena
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης(Ηρακλείου)-Στεφανής(Καρδίτσας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (77′ Σγουρός), Ακόστα, Παπαγεωργίου Κ. (52′ Στίνα), Μωραΐτης (62′ Φατάι), Κρητικός (77′ Παπαδόπουλος).
Πανσερραϊκός (Φεράντο): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (76′ Μεγέ), Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63′ Γελίν), Τομάς (57′ Χατζησταυρός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57′ Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76′ Γκίγκιτς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.25/09
ΕΘΝΙΚΟΣΑΡΗΣ0-1
ΚΗΦΙΣΙΑΠΑΣ ΛΑΜΙΑ1-0
ΑΕΛΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ0-1
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ/
ΚΑΒΑΛΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.ΑΝΑΒ
ΖΑΚΥΝΘΟΣΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ2-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ1-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΑΝΑΧΑΪΚΗ0-2
ΑΙΓΑΛΕΩΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ3-2
ΔΙΑΓΟΡΑΣΑΤΗ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ3-4 ΠΕΝ
(0-0)
ΑΠΟΛ. ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣΝΠΣ ΒΟΛΟΣ0-3
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΠΑΝΙΩΝΙΟΣ1-3 ΠΕΝ
(0-0)
ΟΦΗΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ2-1

*Το ματς Αιγέας Πλωμαρίου – Καβάλα ορίστηκε στις 2/10, 15:00

Θυμίζουμε ότι η επόμενη φάση είναι των “16” και θα γίνει κλήρωση στην οποία θα μπουν οι 12 ομάδες που προκρίθηκαν από τον 4ο γύρο, συν τους 4 μεγάλους της Super League 1 (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!