Γ’ Εθνική: Ισόπαλη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, στην Ημαθία

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός Βόλου, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στα Τρίκαλα Ημαθίας με τυπικά γηπεδούχους τους “ερυθρόλευκους”, μετά την αναβολή της Κυριακής.

Η ομάδα του Αρσένου αντιμετώπισε την ΑΕ Αλεξάνδρειας και σίγουρα δεν έκανε την πρεμιέρα που είχε φανταστεί, πόσο μάλλον όταν αντί για την έδρα της, το ΕΑΚ Βόλου, ταξίδεψε στην Ημαθία για να παίξει.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με την ιστορία να γράφεται στο δεύτερο ημίχρονο και από την άσπρη βούλα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Γκουντρουμπή στο 71′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ μέσω της εσχάτης των ποινών ήρθε και η ισοφάριση για την Αλεξάνδρεια, λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′ με σκόρερ τον Λίτσι.

Έτσι θεσσαλική ομάδα μετά τον πρώτο βαθμό θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά εντός έδρας, με επιθυμία αυτή την φορά να αγωνιστεί στον Βόλο και να διεκδικήσει και την πρώτη νίκη, την Κυριακή, απέναντι στον ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος πληγώθηκε την 1η αγωνιστική από την Ανθούπολη (0-2).

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-1 (71′ πεν. Γκουντρουμπής / 80′ πεν. Λίτσι)

Γήπεδο: Τρικάλων, Ημαθίας
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κουντουράς(Μακεδονίας)-Κλεισιάρης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης, Καμπέρης, Αρσένης, Μπάλλας (82’ Μπουμπούκης), Ματέα (90′ Τσιακίρης), Παπαδάκος, Αναστασίου (51’ Κατσαγεωργίου), Γκουντρουμπής.
ΑΕ Αλεξάνδρειας (Πρίντζιος): Τόλιος, Καρασαρίδης (55’ Χλιαρόπουλος), Σωτηράκης, Τασιόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Καγκελίδης (76’ Καψάλης), Δημόπουλος, Πιπιλιάρης, Λίτσι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!