Β’ ΕΠΣΤ: Φιλικό τεστ για ΑΟ Πιαλείας και Θύελλα Πετρωτού

Αγώνα προετοιμασίας ενόψει του ξεκινήματος της νέας σεζόν θα δώσουν Πιαλεία και Πετρωτό, στο γήπεδο του Ασκληπιού, το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Πιαλείας η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει στις 3 μ.μ (28/09), με σκοπό οι προπονητές των δύο ομάδων να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές τους, πέρα από τις προπονήσεις και σε αγωνιστικό ρυθμό.

Θυμίζουμε ότι οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικούς ομίλους με την Θύελλα να συμμετάσχει στον 1ο και την ομάδα των Τσαρούχα-Παπαδόπουλο στον 2ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΑΟ Πιαλείας ο Ασκληπιός σας προσκαλεί σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/9/2024 στις 15:00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Πιάλειας .Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ομάδα του ΑΟ Πετρωτού σε ένα φιλικό παιχνίδι, με στόχο τη διασκέδαση, την άθληση και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας. Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών μας και να απολαύσετε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα!Είσοδος ελεύθερη.Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΟ Πιαλείας ο Ασκληπιός

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!