SL2: Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι της πρεμιέρας για την ΑΕΛ – Κάκιστη Νίκη Βόλου και ήττα από Καμπανιακό

Πρεμιέρα έκαναν οι δύο θεσσαλικές ομάδες στην Super League 2, χθες με την μία να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη “με το… καλημέρα” και την άλλη να δέχεται ήττα με κακή εμφάνιση.

Η ΑΕΛ με τον Αλέκο Βοσνιάδη πλέον στον πάγκο της, μετά την αποχώρηση του Δερμιτζάκη, κατάφερε να λυτρωθεί στο τέλος και να πάρει ένα κρίσιμο τρίποντο απέναντι στην Καβάλα, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Παρά το καλό ξεκίνημα της “βυσσινί” στο ΑΕΛ FC Arena, και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, η Καβάλα ήταν αυτή που μπήκε μπροστά το σκορ, με το σλάλομ του Δημητριάδη και το εύστοχο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.

Οι “Θεσσαλοί” ωστόσο δεν φάνηκαν να χάνουν την συγκέντρωσή τους και ήταν πολύ δημιουργικοί και στο δεύτερο ημίχρονο φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 63′ με την κεφαλιά του Ακόστα. Η λύτρωση ήρθε στο 89′ και μετά από συνεχόμενη πίεση, με δράστη τον Κρητικό.

Στο άλλο ματς η Νίκη Βόλου έπαθε… “χαλάστρα”. Στο γήπεδο της Χαλάστρας ο Καμπανιακός ήταν εκείνος που πήρε την νίκη και άφησε ξανά σε εσωστρέφεια τους Βολιώτες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Το αρνητικό ξεκίνημα στην Super League 2 σφράγισαν ο Πέττας στο 48′ με ριμπάουντ μετά την πρώτη απόκρουση του Σούλη στο σουτ του Κωστόπουλου και ο Φροσύνης στο 79′ με τον γκολκίπερ της Νίκης να είναι ξανά αυτός που ακούμπησε τελευταίος την μπάλα μετά την σέντρα του Μανιού.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – ΑΟ Καβάλας 2-1 (63′ Ακόστα, 89′ Κρητικός / 45+2′ Δημητριάδης)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Μπακογιάννης(Αθηνών)
Βοηθοί: Βογιατζής(Καρδίτσας)-Καλορογιάννης(Πιερίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Γιόχανσον (46′ Τριμμάτης), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου (88′ Γιαξής), Ακόστα (80′ Στίνα), Πασάς, Μούργος (67′ Κρητικός), Μωραΐτης (67′ Φατάι).
Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Κατσούρρι (85′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης (58′ Πόποβιτς), Πάσαγκιτς (79′ Αναστασόπουλος), Κασέμι (58′ Μέτσε), Εμπούκα, Παπαδόπουλος (85′ Λέλεκας).

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-0 (48′ Πέττας, 79′ Φροσύνης)

Γήπεδο: Καμπανιακού
Διαιτητής: Μπορουζίκας(Λάρισας)
Βοηθοί: Μαλάνδρης(Χαλκιδικής)-Χρυσαΐδης(Χαλκιδικής)

Συνθέσεις:
Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Σέχου, Κολλαράς, Φροσύνης, Ν. Καθάριος (32′ Πέττας), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Κωτσόπουλος (77′ Μανιός).
Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Γκαντέλιο, Σίλβα, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Αρίας (81′ Ματάους), Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Τζιώρας (81′ Κάρλος).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!