Φιλικά Α’ ΕΠΣΤ: Αποτελέσματα και ρεπορτάζ χθεσινών αναμετρήσεων

“Κρας τεστ” ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το Σάββατο 28/09, έκαναν οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής, με πολλά ενδιαφέροντα φιλικά στο χθεσινό πρόγραμμα από τα οποία ξεχώρισε το Φήκη – Μετέωρα.

ΠΟ Φήκης – ΑΣ Μετέωρα 1-0

Τα δύο από τα φαβορί της κατηγορίας συγκρούστηκαν στο γήπεδο της Φήκης, με την πλευρά των γηπεδούχων να επικρατεί με 1-0. Μάλιστα οι “κόκκινοι” κατάφεραν να κερδίσουν όλα τους τα ματς προετοιμασίας, μεταξύ των οποίων και δύο με τους άμεσα ανταγωνιστές (Νεοχώρι, Μετέωρα) σε κάτι που μπορεί να λέει κάτι για τον βαθμό ετοιμότητάς του, αλλά να μην λέει και τίποτα αφού οι επίσημοι αγώνες θα είναι διαφορετική υπόθεση.

Πηγή Φωτογραφίας: gοaltrikala.gr

Με γκολ της τελευταίας μεταγραφής της Φήκης, και πρώην παίκτη των Μετεώρων, Παπαευθυμίου, μετά από σέντρα του Γκαντιά σημειώθηκε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Από την άλλη οι “κιτρινομπλέ” επιζητούν να βρούνε τα πατήματά τους και να είναι έτοιμοι για την δύσκολη πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΤ, στην Λυγαριά, όπου θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους.

Πηγή Φωτογραφίας: gοaltrikala.gr

Απόλλων Λυγαριάς – ΑΕΤ 3-1

Ένα ωραίο φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενισχύθηκαν πάρα πολύ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το τί θα καταφέρουν φέτος. Η ομάδα του Κακούσιου έκλεισε με νίκη την σειρά των αγώνων προετοιμασίας με τους Σκαρλέα, Χονδρογεωργόπουλος και Πανάγο Ν. να σημειώνουν τα τέρματά της.

Από την άλλη για τους “κόκκινους” σκόραρε ο Στάμος Χ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πηγή Φωτογραφίας: trikalascore.gr

Δήμητρα Απόλλων – ΑΟ Σαραγίων 1-2

Με γκολ από τους συνήθεις ύποπτους στην προετοιμασίας της ομάδας του Σαρακατσάνου, οι πράσινοι έκαναν φιλικό πέρασμα από την Μπαλκούρα. Γραμματικός Κ. και Καλιακούδας βρήκαν δίχτυα στην νίκη των Σαραγίων με 2-1, επί της Δήμητρας.

Κεφαλοβρυσιακός – Διγενής Νεοχωρίου 0-2

Φιλικό “διπλό” και για την ομάδα του Αγγελάκη στην έδρα του Κεφαλοβρυσιακού. Ο Κοντογιώργος και ο Κουρκουλιώτης σημείωσαν τα τέρματα για την “ερυθρόλευκη” πλευρά.

ΑΟ Πορταϊκός – ΑΟ Πρίνους 3-2

“Γεμάτο” φιλικό με 5 γκολ και τελικό νικητή τον Πορταϊκό, απέναντι στο Πρίνος. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Αγίου Βησσαρίωνα και για τους τυπικά γηπεδούχους σκόραραν οι Μανώλης, δύο γκολ και ο Πανάγος.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!