Φιλική επικράτηση του Βράχου Καστρακίου επί του Άθλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το δεύτερό τους φιλικό έδωσαν οι δύο από τις ομάδες του Δήμου Μετεώρων που θα συμμετάσχουν φέτος στην Β’ ΕΠΣ Τρικάλων, στο κοινό τους γήπεδο στο Καστράκι.

Με τυπικά γηπεδούχο τον Άθλο, οι δύο προπονητές, Γιώργος Αλμπάνης και Λεωνίδας Σακελλαρίδης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν ξανά τους ποδοσφαιριστές τους και να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, διότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ορθολογικά και είχαν αμφότερες καλά διαστήματα.

Τελικός νικητής στο φιλικό ήταν το Καστράκι με σκορ 2-6. Ο Βράχος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με δύο τέρματα του Σινάι, ο οποίος στο πρώτο επιχείρησε σέντρα σουτ από αριστερά με την μπάλα να παίρνει ψιλοκρεμαστή πορεία αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο δεύτερο ο Μπαλογιάννης Ν. κινήθηκε από δεξιά και έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον εξτρέμ να πλασάρει με την μία σωστά και να σκοράρει εκ νέου.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 0-3, με τον Μπαλογιάννη Α. να βρίσκει δίχτυα αυτή την φορά, με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από νέα ασσίστ με σέντρα του Μπαλογιάννη Ν.

Στο δεύτερο μέρος ο Άθλος μπήκε δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να μειώσει στο σκορ. Ο Αλμπάνης Β. με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Χρυσικός με εύστοχο πλασέ μετά από ατομική ενέργεια του Αλμπάνη σκόραραν.

Από την πλευρά του Καστρακίου ακολούθησαν δύο γκολ από τον Τσιαντούλα, το πρώτο με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος και το δεύτερο με εντυπωσιακό σουτ από μακρινή απόσταση βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός εστίας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πλακιάς, γράφοντας κι αυτός το όνομά του στους σκόρερ το φιλικού.

Φωτογραφίες:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!