ΕΠΣΤ: Έναρξη πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας στις 28/09 – Με Κύπελλο ξεκινάνε οι ομάδες της Β’ στις 06/09

Τελευταία εβδομάδα θα είναι αυτή πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων της ΕΠΣΤ, αφού το άλλο Σάββατο θα εκκινήσει η Α’ Ερασιτεχνική ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μία εβδομάδα αργότερα θα μπούνε και οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας με την Α’ Φάση του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση με δύο ανακοινώσεις τής, στο επίσημο σάιτ, ενημέρωσε τόσο τα σωματεία όσο και τους προπονητές για την έναρξης της Α’ ΕΠΣΤ, ενώ παράλληλα τόνισε τις ημερομηνίες στις οποίες θα πρέπει να προσκομιστούν τα απαραίτητα έγγραφα και να γίνουν όλες οι κινήσεις σχετικά με την κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών και τις μεταγραφές που έγιναν την τρέχουσα περίοδο.

Αναλυτικότερα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Η έναρξη του πρωταθλήματος Α’ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024.
Καλούνται τα σωματεία να προσκομίσουν στην γραμματεία της Ένωσης τις Επανεκδόσεις δελτίων μέχρι την Δευτέρα 16-09-2024 και τις μεταγραφές μέχρι την Τετάρτη 18-09-2024 ώστε οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να αγωνιστούν κατά την πρώτη αγωνιστική

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Η έναρξη του πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024.
Καλούνται οι προπονητές που απασχολούνται σε σωματεία Α’ Ερασιτεχνικής να προσκομίσουν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 Σεπτέμβριου 2024 τα παρακάτω δικαιολογητικά για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή (κάρτα πάγκου) ώστε να έχουν δικαίωμα να ασκούν τα καθήκοντα προπονητή εντός της Τεχνικής Περιοχής.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  • Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών, ότι ο Προπονητής είναι ενεργό μέλος του.
  • Αίτηση του Ποδοσφαιρικού Σωματείου.
  • Αντίγραφο Ταυτότητας Προπονητή UEFA / Ε.Π.Ο. με ημερομηνία λήξης 31.12.2024.
  • Έγχρωμη φωτογραφία Προπονητή.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 (υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) ότι ο Προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και ότι αποδέχεται στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
  • Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού (θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε Προπονητή / Βοηθού Προπονητή κ.λπ.).
  • Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού (Κατάσταση Συμφωνητικών) μέσω TAXIS (με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα) είτε πρόσληψη προπονητή [(σημ: Αναγγελία Πρόσληψης Ε3 / Κωδικός Ειδικότητας: 349000)
  • Καταβολή παράβολου 75,00 ευρώ στο ταμείο της Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
  • Yπογεγραμμένη δήλωση Π.Δ Αξιωματούχων ομάδας (εφόσον δεν έχει αποσταλεί)

Όσον αφορά τις ομάδες της Β’ Ερασιτεχνικής, θα ισχύσει το ίδιο και την φετινή σεζόν, αφού όπως μετέδωσε το sportskalampaka.gr στις 6 Οκτωβρίου θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις τους με την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΤ και τους αγώνες να γίνονται στις 4 μ.μ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 1ου Γύρου του Κυπέλλου ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΗΡ. ΖΑΡΚΟΥΑΣΚΛ. ΠΙΑΛΕΙΑΣ
ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ
ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥΚΕΡ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΧ.
ΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠ.
ΑΟ ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜ.ΑΡΗΣ ΑΓ. ΜΟΝΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΟΡΦΕΑΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥΑΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!