Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Έτοιμοι για προημιτελικά οι Δαναοί – Στην Λάρισα ΑΕ Τρικάλων και Φούντας (Πρόγραμμα – Διαιτητές Σ/Κ)

Με την συνέχεια του Κυπέλλου θα γίνει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΣΚΑΘ, αφού τα 8 ματς της Φάσης των “16” έχουν οριστεί και μεταξύ αυτών είναι και οι μάχες των Δαναών Τρικάλων που είναι φαβορί για να δώσει ραντεβού στους “8” και της ΑΕΤ και του Φούντα που έχουν “εξόδους” στην Λάρισα.

Μετά την εύκολη πρόκριση επί του Ίωνα Βόλου της Α1′, στα χαρτιά μοιάζει ευκολότερο το έργο των Δαναών αφού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Δήμου Πλατύκαμπου από την Α2′ ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Παπαδημητρίου θέλει να κάνει το 2 στα 2, και πάλι στο Κλειστό Μπάρας και να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στο θεσμό θα έχει η ΑΕ Τρικάλων αφού μετά την πρόκριση επί του Αιολικού Βόλου, θα πάει στην Λάρισα να αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο. Σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με την ομάδα της Λάρισας να είναι της ίδιας κατηγορίας με την ΑΕΤ (Α1), ωστόσο υπάρχουν οι ίδιες φιλοδοξίες για να συνεχίσουν οι τρικαλινοί στην επόμενη φάση.

Τον πρώτο του επίσημο αγώνα στην σεζόν θα δώσει ο Φούντας Τρικάλων, που πήρε άνευ αγώνα την πρόκριση στον 1ο γύρο. Το Πολυαθλητικό Σωματείο θα κληθεί να πάει κι αυτό στην Λάρισα, αφού θα φιλοξενηθεί στον Αμπελώνα από τον ΓΣ Φαλάνης. Οι “Λαρισαίοι” απέκλεισαν τον Φοίβο προηγουμένως αλλά είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Α2) οπότε και εδώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες για πρόκριση της τρικαλινής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι αν οι τρεις ομάδες των Τρικάλων πάρουν την πρόκριση ξέρουν την “διαδρομή” των προημιτελικών και θα υπάρξει ντέρμπι Δαναοί – Φούντας, ενώ η ΑΕΤ πέφτει με τον νικητή του Ολυμπιακός Βόλου – Λέοντες Τυρνάβου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Φάσης των “16” του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ:

Πέμπτη 19/09, 20:45

Νέος Κεραυνός Λαρ. – ΕΑΛ

Σάββατο 21/09

17:00, Γήπ. Κλειστό Αμπελώνα: ΓΣ Φαλάνης – Φούντας Τρικάλων (Γεωργούλης Λ.-Πανάγος Στ., Τζίκας-Μόρας-Γιάννη Βασ.)

17:00, Γήπ. Κλειστό Μπάρας Τρ.: Δαναοί Τρικάλων – ΑΕΔ Πλατύκαμπου (Πράττος-Λιλής Μ., Χαμπέρης-Παπαδήμα-Γραμμένου)

17:00, ΑΕΛ – ΓΣ Αμπελώνα

19:00, Γήπ. Κλειστό Αγίου Θωμα: Σπάρτακος Λάρισας – ΑΕ Τρικάλων (Παζώλης-Στεργιούλας, Δημουλά-Μότσιος-Ευαγγελόπουλος)

19:00, Ολυμπιακός Βόλου – Λέοντες Τυρνάβου

Κυριακή 22/09

18:00, Ηρακλής Χάλκης – ΑΕΒ Διμηνίου

Εκκρεμεί το ΓΣ Αγριάς – ΑΟ Σουφλαρίων

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!