Φιλικές νίκες για Κρύα Βρύση στον Πύργο και ΠΟ Φήκης με Δενδροχώρι

Δύο φιλικά παιχνίδια μεταξύ ομάδων της Α’ ΕΠΣΤ, έγιναν γνωστά, τα οποία διεξήχθησαν χθες Τετάρτη (18/9) και έβγαλαν νικητές την Κρύα Βρύση με διπλό στον Πύργο και την Φήκη στο γήπεδό της με τον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου.

ΑΟ Πύργου – Κρύα Βρύση 1-3

Άλλο ένα φιλικό για τις δύο ομάδες με τον Πύργο να έχει καλύτερο ρυθμό, αφού η Κρύα Βρύση είχε δώσει μόλις ένα ματς με τα Μετέωρα το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο πρώτο μέρος και την ομάδα του Πούλιου να απαντάει στο δεύτερο. Ο Γιαννάκης με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο Τσακνάκης ισοφάρισε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Θεοδώρου λίγο μετά την μία ώρα αγώνα έκανε το 1-2 και την ανατροπή και ο Τσακνάκης βρήκε δίχτυα περίπου 10 λεπτά αργότερα για το τελικό 1-3.

ΠΟ Φήκης – Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου 5-0

Έχει κερδίσει όλα της τα φιλικά η ομάδα του Τάκη Ρούσσα και αυτό έκανε και απέναντι στο Δενδροχώρι με το ευρύ 5-0, δηλώνοντας συνεχώς σε πολύ καλή κατάσταση για να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Α’ ΕΠΣΤ. Από την άλλη η ομάδα του Κυριάκου Κρεμμυδιώτη δεν μπόρεσε να αντισταθεί, μετρώντας και πολλές απουσίες στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Επόμενο φιλικό για την Φηκή ένα εξίσου πολύ ανταγωνιστικό, αφού μετά τον Διγενή Νεοχωρίου θα αντιμετωπίσει και το άλλο φαβορί για το πρωτάθλημα, τον ΑΣ Μετέωρα, ξανά εντός έδρας, το Σάββατο.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!