Τέλος και επίσημα από τον πάγκο του ΑΟΤ ο Μάικ Σνούι

Άλλη μια πολύ σύντομη αλλαγή προπονητή στον ΑΟ Τρίκαλα, με τον Ολλανδό τεχνικό να αποχαιρετά μετά από 1μιση μήνα παρουσίας στον κυανέρυθρο πάγκο.

Στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάικ Σνούι προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα, που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά και για προσωπικούς λόγους ο ίδιος επιστρέφει στην Ολλανδία.

Μετά την πατρίδα του όπου είχε προπονήσει μόνο, στην Ελλάδα και τον ΑΟΤ πρόλαβε να βρίσκεται στον πάγκο μόλις δύο επίσημα ματς, αυτά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου μέτρησε μία νίκη με την Θύελλα Πάτρων και μία ήττα που σήμανε και τον αποκλεισμό από τον Παναργειακό.

Από εδώ και πέρα σε επίπεδο προπονήσεων αναλαμβάνει ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Νίκος Μανούρας και μένει να δείξει αν θα επιβεβαιωθούν και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα και ο νεαρός προπονητής βρίσκεται στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι και την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, απέναντι στον Αμβρακικό.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που βγήκαν για να είναι ο επόμενος προπονητής είναι ο Γιώργος Τυριακίδης, που πέρυσι βρισκόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!