Κύπελλο – Κλήρωση 4ης φάσης: Με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης ο Βόλος, με τον Πανσερραϊκό η ΑΕΛ (Ζευγάρια)

Έμαθαν αντίπαλο πριν λίγο, στην κλήρωση της ΕΠΟ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας οι δύο θεσσαλικές ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό.

Στην κληρωτίδα αυτή την φορά μπήκαν όσοι προχώρησαν από τον 3ο γύρο, εκεί όπου αποκλείστηκαν Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα (σ.σ. στον 2ο αποχαιρέτησαν και ο Ατρόμητος Παλαμά, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Σμόλικας Φαλάνης) και προστέθηκαν επίσης και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, πλην των 4 μεγάλων.

Τα κριτήρια που τηρήθηκαν ήταν ότι από τα ζευγάρια που προκύπταν οι γηπεδούχες ομάδες ήταν αυτές που αγωνιζόνται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Τον Πανσερραϊκό από την Σούπερ Λιγκ 1 θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ, η οποία έχει εσωτερικές αναταραχές λίγο πριν και την έναρξη τους πρωταθλήματος της SL2, αφού αποχώρησε από τον πάγκο της ο Παύλος Δερμιτζάκης. Οι “βυσσινί” θα κληθούν να αγωνιστούν με τους “Σερραίους” που δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία και ευελπιστούν στην έδρα τους να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν, κάτι που δεν είναι απίθανο ωστόσο ως ομάδα παραπάνω κατηγορίας θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Από την άλλη ο ΝΠΣ Βόλος που θα μπει τώρα στον θεσμό, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που έκανε την μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός τους άλλους “Βολιώτες” της Νίκης στον προηγούμενο γύρο. Οπότε θα δούμε δεύτερο ταξίδι για ομάδα της Μαγνησίας, στα Γιάννενα και την έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με ακόμα μεγαλύτερο φαβορί τον Βόλο της πρώτης κατηγορίας, απέναντι στο σωματείο της Γ’ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και τα ματς θα γίνουν, στο μέσο της άλλης εβδομάδας, Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΕΘΝΙΚΟΣΑΡΗΣ
ΚΗΦΙΣΙΑΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΑΕΛΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ/
ΚΑΒΑΛΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.
ΖΑΚΥΝΘΟΣΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΑΙΓΑΛΕΩΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣΑΤΗ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΠΟΛ. ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣΝΠΣ ΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΟΦΗΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!