Κύπελλο Μπάσκετ: Μπαίνουν τα Τρίκαλα στη 2η φάση απέναντι στο Κόροιβο – Φιλοδοξία στην δύσκολη απόπειρα των Σοφάδων (Πρόγραμμα-Διαιτητές 18-19/09)

Έτοιμος να δώσει την πρώτη του επίσημη αναμέτρηση της σεζόν είναι ο ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent, που θα υποδεχθεί αύριο τον Κόροιβο για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ την ίδια μέρα θα αγωνιστεί και το άλλο θεσσαλικό σωματείο, ο ΓΣ Σοφάδων.

Τρίκαλα και Κόροιβος θα είναι αντιμέτωποι και στην φετινή Ελίτ Λιγκ (Α2), με την ομάδα της Αμαλιάδας βέβαια να έχει την εμπειρία των τελευταίων ετών που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία και επομένως να είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

Η ομάδα του Γιαπλέ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις και με κίνητρο την έδρα της και το γεγονός ότι ευελπιστεί για κάτι καλό και στο πρωτάθλημα, να δώσει το κάτι παραπάνω στον θεσμό του Κυπέλλου και να πάρει την πρόκριση.

Η αναμέτρηση που θα γίνει αύριο στο κλειστό Κατσιμήδειο, θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

Η δεύτερη θεσσαλική ομάδα που θα δώσει την μάχη της αύριο, είναι ο ΓΣ Σοφάδων κι αυτός εντός έδρας τυπικά, αλλά όχι στην φυσική του έδρα. Βέβαια το κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” το γνωρίζει καλά, αφού έδωσε πολλά ματς πέρυσι για την National League 1 εκεί και θα είναι έτοιμος να κοντράρει την ΧΑΝΘ και να επιχειρήσει την μεγάλη έκπληξη απέναντι σε μία ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία (Α2).

Την ίδια ώρα με το “τρικαλινό” ματς θα αρχίσει και η αναμέτρηση των “Καρδιτσιωτών”.

Θυμίζουμε ότι οι δύο Θεσσαλοί “ρίχνουν ματιές” και σε άλλα παιχνίδια, της ίδιας φάσης, διότι αν τα καταφέρουν και προκριθούν θα μάθουν αντιπάλους. Ο ΓΣ Σοφάδων θα παίξει με τον νικητή του Ιόνιος – Αιγάλεω, ενώ τα Τρίκαλα θα πάρουν άνευ αγώνα την πρόκριση στον επόμενο γύρο και θα αγωνιστούν στην 3η αγωνιστική με έναν εκ των Πρωτέα Βούλας / ΝΕ Μεγαρίδος ή Ηρακλής / Έσπερος Λαμίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής του 2ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη 18/09

15:30, Όλυμπος ΕΚΕ – ΑΣ Παπάγου

16:00, ΕΦΑΟ Ζωγράφου – ΓΑΣ Κομοτηνής

17:00, Ηρακλής – Έσπερος Λαμίας

17:00, Αίολος Αγ. Πατρών – ΑΟ Μυκόνου

17:00, Ιόνιος – Αιγάλεω

17:00, Κλ. Κατσιμήδειο: Τρίκαλα – Κόροιβος (Ταρενίδης-Παζώλης-Αγραφιώτης, Χλωρός)

17:00, Κλ. “Γ. Μπουρούσης”: ΓΣ Σοφάδων – ΧΑΝΘ (Μαράμης-Πράττος-Μπούγλος, Τέγα)

17:00, ΑΟΠ Φαλήρου – Δόξα Κευκάδας

19:00, Πρωτέας Βούλας – ΝΕ Μεγαρίδος

20:00, Ακαδ. Μπ. Ελευσίνας – Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 19/09, 17:00

Βίκος Ιωαννίνων – Ερμής Σχηματαρίου

Ψυχικό – Πανερυθραϊκός

Πρόκριση α.α.: Δάφνη Δαφνίου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!