Κύπελλο Ελλάδας: Λίγο έλειψε να γκελάρει η ΑΕΛ – Προκρίθηκε στα πέναλτι επί του Μακεδονικού (Αποτελέσματα Σαββάτου)

Παραλίγο να κάνει γκέλα, με τον κακό της δαίμονα από πέρυσι Μακεδονικό η ΑΕΛ, η οποία έμεινε στο 0-0 και χρειάστηκε να κάνει και διαχείριση, παίζοντας με 10 παίκτες, αλλά τελικά η τύχη της χαμογέλασε στα πέναλτι παίρνοντας την πρόκριση.

Στο γήπεδο του Μακεδονικού η ομάδα του Δερμιτζάκη δεν ήταν όσο απειλητική θα ήθελε, ώστε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση. Οι “πράσινοι” βέβαια είχαν τα δικά τους ατού και ήταν ανταγωνιστικοί, όντας και εκείνοι ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε στείρα επίπεδα, ενώ είχαν την ευκαιρία τους να “χτυπήσουν”, με το πλεονέκτημα που αποκόμισαν όταν έπαιξαν για 50 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Στο 71′ ο Παναγιωτίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ΑΕΛ, αναγκάστηκε να κρατήσει στην παράταση όπως και έγινε και το ματς πήγε στα πέναλτι.

Η πρόκριση από την “ρώσικη ρουλέτα” ήρθε με σκορ 1-3 με τον Μακεδονικό να χάνει τα δύο πρώτα πέναλτι (Τσουκάνης, Σικαρουλασβίλι) και την ΑΕΛ να σκοράρει για το 0-2 με τους Φατάι και Ηλιάδη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ευστόχησαν με τον Χερίδη και ο Ακόστα σημείωσε το 1-3, για να δώσει την πρόκριση τελικά το 3ο χαμένο πέναλτι, του Λούκας.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Μακεδονικός – ΑΕΛ 1-3 πεν. (0-0)

Γήπεδο: ΑΠΣ Ο Μακεδονικός Νεαπόλεως, Μακεδονίας
Διαιτητής: Κεχαγιάς(Κοζάνης)
Βοηθοί: Μπογιατζόγλου(Ημαθίας)-Μαυρίδης(Κιλκίς)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Περντρέου, Τριμμάτης (83′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Πασάς (83′ Φατάι), Παναγιωτίδης, Οικονόμου (Ακόστα), Κ. Παπαγεωργίου (91′ Στάμου), Μούργος, Μωραΐτης (46′ Γιαξής).
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ (95′ Γρηγοριάδης), Κουϊρουκίδης, Ζαφειράκης (76′ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παναγιωτούδης.

Σήμερα (Κυριακή 15/09) θα ριχτούν στην μάχη και οι άλλες δύο θεσσαλικές ομάδες με αναμονή για την Νίκη Βόλου να είναι σίγουρα η δεύτερη που θα προκριθεί απέναντι στο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στα Γιάννενα και τον ΑΟ Τρίκαλα να υποδέχεται τον Παναργειακό της SL2, σε ένα δύσκολο ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.15/09
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ15/09
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ15/09
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥΖΑΚΥΝΘΟΣ15/09
ΑΙΓΑΛΕΩΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ15/09
ΑΠ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ15/09
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ15/09
ΚΗΦΙΣΙΑΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ1-0
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ15/09
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗ1-0 ΠΑΡ
(0-0)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣΑΕΛ1-3 ΠΕΝ
(0-0)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥΔΙΑΓΟΡΑΣ15/09
ΚΑΒΑΛΑΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ15/09
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΚΑΛΑΜΑΤΑ15/09
ΕΘΝΙΚΟΣΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ15/09
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!