Φιλικά ΕΠΣΤ: Πρώτα αγωνιστικά λεπτά για τις ομάδες του Δήμου Μετεώρων – Δυνατά ματς Δενδροχώρι-Νεοχώρι, Λυγαριά-Φήκη και νίκες ΑΕΤ, Πύργου (Αποτελέσματα + Φωτογραφίες)

Συνεχίστηκαν χθες τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων της ΕΠΣ Τρικάλων, ενόψει της νέας σεζόν, με ενδιαφέροντα ματς και δυνατές κόντρες που δίνουν μια “γεύση” πριν τα επίσημα ματς.

ΑΣ Μετέωρα – Κρύα Βρύση 2-0

Σε αυτά τα φιλικά ήταν και το πρώτο για τις δύο ομάδες του Δήμου Μετεώρων, που θα βρίσκονται φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική. Με χαρακτήρα προπονητικού διπλού τα Μετέωρα και η Κρύα Βρύση έπαιξαν στα γήπεδα του σταδίου “Β. Καρακίτσιος” με την “κιτρινομπλέ” πλευρά να επικρατεί, χάρη στα δύο τέρματα του Θώμου, ένα σε κάθε ημίχρονο. Τα δύο σωματεία είχαν τόσο ποδοσφαιριστές από τα περσινά ρόστερ, οι οποίοι συνεχίζουν όσο και κάποιες νέες προσθήκες που έγιναν και αγωνίστηκαν.

Πηγή φωτογραφίας: sportskalampaka.gr

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Κεφαλόβρυσου 1-2

Πρώτο φιλικό και για την άλλη ομάδα του Δήμου και μία από τις 6 που θα αγωνιστούν στην Β’ Κατηγορία. Ο Βράχος Καστρακίου φιλοξένησε το Κεφαλόβρυσο από την Α’ ΕΠΣΤ σε ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλά καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ τους φέτος. Οι δύο προπονητές, Σακελλαρίδης και Σίμος είχαν την δυνατότητα να δούνε τους ποδοσφαιριστές τους σε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα και να “δέσουν” μέσα από τα ματς.

Πηγή φωτογραφίας: tameteora.gr

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιαντούλα, που πήγε στο παραθυράκι του τερματοφύλακα του Κεφαλόβρυσου, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος με τις εκτελέσεις, με τελειώματα μέσα από την περιοχή του Μπλούμη και του Τσιακμάκη, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα.

Πηγή φωτογραφίας: tameteora.gr

Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου – Διγενής Νεοχωρίου 1-1

Άλλο ένα δυνατό φιλικό για τον Διγενή Νεοχωρίου, μετά την Φήκη, στην δύσκολη έδρα του Δενδροχωρίου. Από την άλλη το σύνολο του Κυριάκου Κρεμμυδιώτη ξεκινά να βρίσκει τα πατήματά του μετά το πρώτο ματς με το Πρίνος.

Απόλλων Λυγαριάς – ΠΟ Φήκης 0-1

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολυζόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε το εξίσου ανταγωνιστικό ματς στην Λυγαριά ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Φήκη. Οι “κόκκινοι” δείχνουν πριν ακόμα το ξεκίνημα της σεζόν ότι θα είναι φαβορί του πρωταθλήματος, κερδίζοντας όλα τα φιλικά ενώ και η ομάδα του Κακούσιου μοιάζει να είναι έτοιμη να κοντράρει όλες τις ομάδες στην φετινή Α’ ΕΠΣΤ.

ΑΕΤ – Κεραυνός Ροπωτού 3-1

Πηγή Φωτογραφίας: trikalascore.gr

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση για την τρικαλινή ομάδα, η οποία αυτή την φορά συνοδεύτηκε και με νίκη, στο γήπεδο Κηπακίου. Τσιόβολος, Μπανιάς και Βασίλης Στάμος ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Τουρλίδα που συνεχίζει σε υψηλό αριθμό φιλικών ώστε να είναι έτοιμη για την απαιτητική “δουλειά” που θα έχει στο πρωτάθλημα.

Πηγή Φωτογραφίας: trikalascore.gr

ΑΟ Πυργου – Αμπελάκια/Φλαμούλι 2-0

Πολλά φιλικά για μία ακόμη ομάδα που πρωταρχικός τής στόχος θα είναι η παραμονή, την ΑΕΦΑ. Αυτή την φορά απέναντι στον Πύργο, του Τσιούκα, ο οποίος και επικράτησε με 2-0, χάρη στα τέρματα του Μποχώρη και του Καμπλιώνη.

Κεφαλοβρυσιακός – Άγιος Οικουμένιος 6-1

Άλλο ένα φιλικό με ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ έδωσε ο Οικουμένιος ο οποίος ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας και δίνει ανταγωνιστικά παιχνίδια στην προετοιμασία του. Από την άλλη ο Κεφαλοβρυσιακός μέσα σε λίγες μέρες και μετά την Λυγαριά έδωσε το δεύτερό του ματς.

Φωτογραφίες από το Καστράκι – Κεφαλόβρυσο όπως κατέγραψε ο φακός του FB365:

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!