Κύπελλο Ελλάδας-3ος Γύρος: Τεστάρει τις δυνατότητές του ο ΑΟΤ με τον Παναργειακό της SL2 – Εκτός έδρα αλλά ως φαβορί ΑΕΛ και Νίκη Βόλου (Πρόγραμμα-Διαιτητές Σ/Κ)

Ένα δυνατό τεστ θα δώσει την Κυριακή ο ΑΟ Τρίκαλα, που θα υποδεχθεί τον Παναργειακό στο Δημοτικό Στάδιο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να εμφανιστεί καλύτερος από την περασμένη εβδομάδα και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για την ομάδα του Μάικ Σνούι, αφού θα κληθεί να κοντράρει έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας (Super League 2) και θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς της ενόψει της έναρξης της Γ’ Εθνικής.

Από κει και πέρα στο πρόγραμμα μπήκαν και άλλες δύο θεσσαλικές ομάδες, με την ΑΕΛ να ανοίγει μάλιστα το πρόγραμμα, αύριο (Σάββατο) στο γήπεδο του Μακεδονικού, απέναντι στους “Μακεδόνες”, σε μια κόντρα που θα την δούμε και στην ΣΛ2 φέτος, ενώ η Νίκη Βόλου θα ταξιδέψει στην Πέλλα για να φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, της Γ’ Εθνικής.

Αμφότερες θέλουν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, αφού έχουν τον τίτλο του φαβορί στα ματς παρά το ότι αγωνίζονται εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 3ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

Σάββατο 14/09

15:00, Κηφισιά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

16:30, Γήπ: ΑΠΣ Ο Μακεδονικός Νεαπόλεως, Μακεδονίας: Μακεδονικός – ΑΕΛ [Κεχαγιάς(Κοζάνης), Μπογιατζόγλου(Ημαθίας)-Μαυρίδης(Κιλκίς), Καρακελίδης(Πέλλας)]

16:30, Καμπανιακός – Ηλιούπολη

Κυριακή 15/09

15:00, Πανθρακικός – Πανιώνιος

16:00, Παναχαϊκή – Καλαμάτα

16:00, Θύελλα Καμαρίου – Διαγόρας

16:30, Άρης Αβάτου – Ζάκυνθος

16:30, Αιγάλεω – Ηρακλής

16:30, Γήπ. Δημ. Στ. Κρ. Βρύσης, Ιωαννίνων, Τσερκεζίδης, Πέλλας: Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νίκη Βόλου [Φουστάνς(Μακεδονίας), Μποζατζίδης(Μακεδονίας)-Φακάνας(Μακεδονίας), Βλάχος(Γρεβενών)]

16:30, Ερμιονίδα – ΠΑΣ Γιάννινα

16:30, Γήπ. Δημ. Στ. Τρικάλων: ΑΟ Τρίκαλα – Παναργειακός [Μαργαρίτης(Κέρκυρας), Μίχος(Λάρισας)-Μάνος(Λάρισας), Δάλλας(Ηπείρου)]

16:30, Εθνικός Πειραιά – Μανδραϊκός

16:30, Νέα Ιωνία – Αναγέννηση Άρτας

Εκκρεμεί το ΑΟ Καβάλας – Αιγέας Πλωμαρίου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!