Αναβολή στο φιλικό τουρνουά των Τρικάλων – Καταγγέλλουν τον Κολοσσό Ρόδου για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Άλλη μια αλλαγή είχαμε στο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του ΑΟ Τρίκαλα Basket, αφού το τουρνουά στην μνήμη του Δημήτρη Παπαγεωργίου και του Χρήστου Γκότα που θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, αναβάλλεται και θα διεξαχθούν δύο ματς ανάμεσα στην τρικαλινή ομάδα και την Δόξα Λευκάδας, το διήμερο, ενώ παράλληλα η διοίκηση κατήγγειλε μέσω ανάρτησης τον Κολοσσό Ρόδου για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά διότι ακύρωσε την συμμετοχή του.

Μετά τις αναβολές που είχαμε σε κάποια από τα ματς της ομάδας του Γιαπλέ στην περίοδο προετοιμασίας είχαμε και αυτή στην όμορφη κίνηση που θα γινόταν για να τιμηθούν αυτοί οι δύο άνθρωποι του τρικαλινού μπάσκετ. Το αρχικό πλάνο έλεγε ότι θα ήταν ένα φάιναλ φορ με Τρίκαλα, Δόξα Λευκάδας, Κολοσσό Ρόδου και ΑΣ Καρδίτσας, ωστόσο χάλασε την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τρικαλινή ομάδα, ο Κολοσσός Ρόδου επικαλέστηκε ένα τραυματισμό παίκτη τού, και ακύρωσε τελευταία στιγμή την συμμετοχή του, ενώ είχαν εξασφαλιστεί τα πάντα για τα έξοδα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λόγω αντιεπαγγελματικής και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του Κολοσσού Ρόδου , το τουρνουά εις μνήμην Τάκη Παπαγεωργίου και Χρήστου Γκότα αναβάλλεται.
Σας κάνουμε γνωστό ότι από τους διοργανωτές είχαν αποπληρωθεί η διαμονή και η σίτιση της ομάδας της Ρόδου για *3 μέρες* και μερικές ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά , η ομάδα της Ρόδου ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού αθλητή της!
Μετά από αυτή την απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδας της Ρόδου , ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι προς τιμήν της η ομάδα της Δόξας Λευκάδας , θα μεταβεί στην πόλη μας και θα διεξαχθούν 2 φιλικοί αγώνες .
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9 18.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/9 15.00

Έτσι η Δόξα Λευκάδας που έμεινε στην αρχική της στάση και θα ταξιδέψει, θα είναι η μοναδική που θα αντιμετωπίσουν τα Τρίκαλα και μάλιστα θα δοθούν δύο ματς το Σάββατο στις 6:30 μ.μ και την Κυριακή στις 3 μ.μ., ανάμεσα στους δύο.

Η ανακοίνωση για το πρόγραμμα:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!