ΑΟ Τρίκαλα: Εν αναμονή της σημερινής κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης – Τα δεδομένα και η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας

Μετά τον εκ νέου ορισμό της γενικής συνέλευσης με θέμα τις αρχαιρεσίες στον ΑΟ Τρίκαλα για σήμερα, προέκυψαν νέα δεδομένα στα διοικητικά της ομάδας, ενώ οι πρώτες υποχρεώσεις είναι προ των πυλών αφού θα κληθεί να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι οι “κυανέρυθροι” πριν λίγους μήνες κατέκτησαν το Κύπελλο ΕΠΣΤ, στον τελικό με τον Πύργο κι έτσι έχουν το δικαίωμα να μπουν στον πρώτο νοκ άουτ γύρο του Κυπέλλου όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ιθύνοντες έχουν ετοιμάσει και καταθέσει τα απαιτούμενα χαρτιά μέχρι την χθεσινή μέρα στην ΕΠΣ Τρικάλων (Δευτέρα 15/07 στις 3 μ.μ.).

Από κει και πέρα τα κρισιμότερα είναι σήμερα για τον ΑΟΤ για να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, νέα διοίκηση, στην γενική συνέλευση. Πλέον φαίνεται να έχει προκύψει έμπρακτο ενδιαφέρον από την πλευρά του Νίκου Καγιούλη, το οποίο θα δηλωθεί από τον συνεργάτη του Στέλιο Μπέκα, καταθέτοντας το πλάνο του ομογενή επιχειρηματία το οποίο περιλαμβάνει εκτός από το αγωνιστικό τμήμα και την ανάληψη του ερασιτέχνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η κίνηση για την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως και η δήλωση στην Γ’ Εθνική που έχει χρονοδιάγραμμα μέχρι την Πέμπτη (18/07) θα ολοκληρωθούν και με την πρωτοβουλία της επερχόμενης διοίκησης.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!