ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Όλα στραβά, με χαμένο πέναλτι, κόκκινη και απίστευτο λάθος τερματοφύλακα

Άλλη μία αγωνιστική που δεν πάει το ματς στον Βόλο, αλλά κι εκείνος βάζει τον εαυτό του σε δυσχερή θέση και ηττήθηκε με ευρύ σκορ από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει με 10 παίκτες.

Όταν σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες, όπως το πέναλτι του Άλτμαν μόλις στο 3′, δεν τις χάνεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, όπως οι περσινοί πρωταθλητές που ξέρεις ότι θα σε πληγώσουν αργά ή γρήγορα. Ο Ισραηλινός είδε τον Κοτάρσκι να γίνεται απόλυτος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα, αφού είπε όχι τόσο σε δύο περιπτώσεις στην ίδια φάση, μόλις στο 1′, αλλά και να σταματάει τον ίδιο, στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Τσαγκαράκης, γυρίζοντας την φάση, μέσω VAR.

Tα πράγματα στράβωσαν κι άλλο στο 24′ όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβάμπ. Την παράβαση υπέδειξε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Φεράρι στον Ντεσπόντοφ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και η κόκκινη με τον αριστερό μπακ των “Θεσσαλών”, να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη, μετά το πέναλτι, για φάουλ στον Τισουντάλι στην κόντρα.

Κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση αφού με τέτοιο μειονέκτημα δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω η ομάδα του Γκόμεθ. Στο 54′ ο Μούργκ σημείωσε το 0-2, ενώ ο Μεντιέτα κατάφερε να δώσει μια ελπίδα στον Βόλο μειώνοντας τρία λεπτά αργότερα.

Το κερασάκι στην τούρτα, σε αυτό το ρεσιτάλ ατυχίας του Βόλου, ήρθε στο 89′ και αφού πρώτα ο Τάισον είχε γράψει το 1-3 (60′). Ο τερματοφύλακας Κόβακς πήγε να κάνει το βολέ και έχρισε σκόρερ για πρώτη φορά φέτος τον Τσάλοφ, αφού άπλωσε το πόδι του εκτός περιοχής και η κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-4.

Έτσι η Θεσσαλική ομάδα γνώρισε άλλη μία ήττα και έμεινε στου 3 βαθμούς μετά από 5 αγώνες, μένοντας προς το παρών στην 12η θέση, ενώ θα περιμένει να δει τι θα κάνουν σήμερα ο Λεβαδειακός και ο Πανσερραϊκός που είναι στους 2 και στον 1 αντίστοιχα. Την επόμενη “στροφή” θα ετοιμαστεί για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με φόντο την παραμονή, ξανά στο Πανθεσσαλικό, με την Καλλιθέα.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4 (57′ Μεντιέτα / 24′ πεν. Σβαμπ, 54′ Μουργκ, 60′ Τάισον, 89′ Τσάλοφ)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Τσαγκαράκης(Χανίων)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος(Αν. Αττικής)-Κορώνας(Πειραιά)
VAR: Κουμπαράκης(Κυκλάδων)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Γκόμεθ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Μπερναντού, Γκλάβτιστς (72’ Κόμπα), Ασεχνούν, Μεντιέτα, Άλτμαν (61’ Βιγιαφάνιες), Κόντε (71’ Κόσζτα).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κόλεϊ, Κετζιόρα, Μπάμπα (68’ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (67’ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79’ Σορετίρε), Τισουντάλι (67’ Τσάλοβ).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!