ΝΠΣ Βόλος: Δεν έδωσε συνέχεια στο διπλό της Τρίπολης, έπεσε στην βαθμολογία και δυσκολεύει το πρόγραμμα

Μια καλή ευκαιρία να πάει με καλή συγκομιδή στην διακοπή των Εθνικών ομάδων, έχασε ο Βόλος, ο οποίος ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, που έβγαλε αντίδραση μετά το κάκιστο πρόσωπο των δύο πρώτων αγωνιστικών και επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 1-3.

Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεθ τα έκανε μαντάρα, και δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου το μεγάλο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη βδομάδα και πηγαίνει πλέον για το κενό των δύο εβδομάδων με μόλις 3 πόντου, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε 6 και να βλέπει με άλλο μάτι το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά.

Οι “Θεσσαλοί” έμειναν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στο γκολ της τελευταίας μεταγραφής της ομάδας του Δέλλα, τον Ταξιάρχη Φούντα, που γύρισε στην Ελλάδα, από την Τουρκία, και βρήκε δίχτυα μόλις στο 11′, χτυπώντας ξανά στην Σούπερ Λιγκ ένα μετά από πολλά χρόνια και τον Πανιώνιο.

Τα πράγματα ήταν άσχημα και στο δεύτερο ημίχρονο για τον Βόλο, αφού ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3, με τον Σενγκέλια στο 50′ να σκοράρει και τον Γιούνγκ στο 60′ να δίνει διαστάσεις θριάμβου και σε μεγάλο βαθμό να κλειδώνει το τρίποντο για τους “Κρητικούς”.

Οι κυανέρυθροι απλά μείωσαν στο τελικό 1-3 με τον Μεντιέτα στο 82′ και τώρα έρχονται ξανά τα δύσκολα. Μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, θα κληθεί στους επόμενους δύο αγώνες να αντιμετωπίσει άλλους δύο μεγάλους, την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά και τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 1-3 (82′ Μεντιέτα / 11′ Φούντας, 50′ Σενγκέλια, 60′ Γιουνγκ)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Τσακαλίδης(Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Σαμοΐλης(Αθηνών)-Στεφανής(Καρδίτσας)
VAR: Κουμπαράκης(Κυκλάδων)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (58′ Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77′ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67′ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5’6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46′ Μεντιέτα).
ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53′ Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Σενγκέλια (81′ Θεοδοσουλάκης), Νους (80′ Ριέρα), Γιουνγκ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!