Με το αριστερό ο ΝΠΣ Βόλος αλλά σε πολύ δύσκολη πρεμιέρα

Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά δεν υπήρξε έκπληξη για τον Ολυμπιακό, αν και είχε κενά διαστήματα, αλλά και πάλι ο Βόλος των 10 παικτών από νωρίς δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί και έτσι ηττήθηκε με 0-2 στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1.

Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεθ ξεκίνησε με ήττα τις επίσημες υποχρεώσεις στην σεζόν, σε μία αν μη τι άλλο δύσκολη αποστολή απέναντι στον σαφέστατα ποιοτικότερο Ολυμπιακό. Μάλιστα τα πράγματα στο συγκεκριμένο ματς ξεκίνησαν άσχημα με το 0-1 του Ροντινέι στο 13′, ενώ η Θεσσαλική ομάδα έμεινε και με 10 παίκτες στο πρώτο μισάωρο, μέσα σε δύο λεπτά λόγων των δύο κίτρινων καρτών που δέχθηκε ο Βιγιαφάνεζ στο 30′ και το 32′.

Το 0-2 έγινε από τον Μασούρα στο 72′ και οι βολιώτες ήδη σκέφτονται την ερχόμενη Κυριακή, που θα πάνε στην Τρίπολη για να ρεφάρουν κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο σε ένα επίσης δύσκολο ματς, αφού οι Αρκάδες έκαναν το αποτέλεσμα της πρεμιέρας κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-2 (13′ Ροντινέι, 72′ Μασούρας)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονία)
Βοηθοί: Δημητριάδης(Μακεδονία)-Κομισόπουλος(Χανίων)
VAR: Κουμπαράκης(Κυκλάδες)

Συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος (Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79’ Κόντε), Κόσζτα (65’ Άλτμαν).
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Ντόη, Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!