Κύπελλο Ελλάδας: “Καθάρισε” ο ΝΠΣ Βόλος με υπηρεσιακό προπονητή, δεν την πάτησε κι αυτός από την Κρύα Βρύση

Δεν δυσκολεύτηκε ο Βόλος να πάρει την πρόκριση για τον 5ο Γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο οποίος είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη στην προηγούμενη φάση και πέταξε εκτός την Νίκη Βόλου.

Αυτή την φορά η Θεσσαλική πλευρά πανηγύρισε, απέναντι στην ομάδα της Γ’ Εθνικής, αφού δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τελικό 0-3 και με δύο κατηγορίες να την χωρίζουν από τον Βόλο.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε στον πάγκο τον Λευτέρη Καλογήρου, ως υπηρεσιακό προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Ισπανού Χοακίν Γκόμεθ, και είχε μια ευκαιρία να πανηγυρίσει μία νίκη, έστω και με υποδεέστερο αντίπαλο, από τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματα.

Από το πρώτο 45λεπτο κρίθηκε η τύχη του αγώνα, με τα δύο γκολ του Κόσζτα στο 9′ και στο 40′ και τον Δόση να βρίσκει κι αυτός δίχτυα στο 42′.

Για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί κλήρωση, ενώ θυμίζουμε ότι από την Θεσσαλία συμμετέχει και η ΑΕΛ, η οποία θα υποδεχθεί αύριο τον Πανσερραϊκο (19:00), στην μέρα που θα ολοκληρωθεί η τέταρτη φάση.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Βόλος 0-3 (9′-40′ Κόσζτα, 42′ Δόσης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης “Τσερκεζίδης”, Ιωαννίνων, Πέλλας
Διαιτητής: Πουλικίδης(Δράμας)
Βοηθοί: Σάββας(Σερρών)-Κολλιάκος(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70΄ Χαβιαρόπουλος), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70΄ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50΄ Τσάνι), Ταουσιάνης (59΄ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70΄ Γραμματικού).

ΝΠΣ Βόλος (Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόσζτα (62΄ Κόντε), Βιγιαφάνες (62΄ Λυκουρίνος), Κόμπα (73΄ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (46΄ Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΚΥΠΕΛΛΟ”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!