Κύπελλο Ελλάδας: Είχε κέφια η κληρωτίδα – Με ΟΦΗ ο Βόλος, ένα αουτσάιντερ σίγουρα στον τελικό

Πολύ ενδιαφέρον είχε η κλήρωση της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και όλων των διασταυρώσεων μέχρι τον τελικό που φέρνει τις μεγάλες ομάδες να συγκρούονται μέχρι τα ημιτελικά και ένα ταμπλό να δίνει το δικαίωμα σε μια ομάδα-έκπληξη να φτάσει ως το τέλος.

Με όλες τις ομάδες να συμμετέχουν πλέον, αφού προστέθηκε και το BIG-4, το σημαντικότερο ματς που αναδείχθηκε από την κληρωτίδα ήταν το ΑΕΚ – Άρης, που θα είναι η επανάληψη της περσινής φάσεις όπου τότε οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση στα πέναλτι.

Όσον αφορά την συμμετοχή της μοναδικής θεσσαλικής ομάδας, ο ΝΠΣ Βόλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ον ΟΦΗ με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στην Κρήτη, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στον Βόλο στις 3 Δεκεμβρίου. Στα προημιτελικά η ομάδα του Πουρσαϊτίδη, αν τα καταφέρει στον προηγούμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Κηφισιά – Παναχαϊκή.

Από ‘δω και πέρα και μέχρι πριν τον τελικό φυσικά οι αγώνες θα είναι διπλή ενώ άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι διασταυρώσεις μέχρι το τέλος.

Στους “8” είναι πιθανό να δούμε δύο μεγάλα ντέρμπι με τους αιωνίους να κοντράρονται και από κει και πέρα η ντέρμπι Θεσσαλονίκης ή δικεφάλων. Ο νικητής του ΑΕΚ – Άρης θα αντιμετώπισε έναν εκ των ΠΑΟΚ ή Αιγάλεω, ενώ ο νικητής του Καλλιθέα – Ολυμπιακός, πέφτει πάνω σε Ατρόμητο ή Παναθηναϊκό. Έτσι θα βγει και το ζευγάρι του ημιτελικού που θα διεκδικήσει το ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Το άλλο ταμπλό θα δώσει το δικαίωμα σε μία εκ των Πανσερραϊκός ή Πανιώνιος, Ζάκυνθος/Καβάλα ή Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ΟΦΗ ή Βόλος, Κηφισιά ή Παναχαϊκή να βρεθούν στον τελικό κάτι που δίνει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτές τις ομάδες για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας:

Ζάκυνθος/Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης AKTOR
ΟΦΗ – Βόλος
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
Κηφισιά – Παναχαϊκή
Athens Kallithea – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος

*Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 29-30-31 Οκτωβρίου και οι επαναληπτικοί 3-4-5 Δεκεμβρίου.

Η πορεία μέχρι τον τελικό:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ/
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-
ΚΑΒΑΛΑ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.
ΟΦΗ/
ΒΟΛΟΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ/
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ/
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΤΗ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ/
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ/
ΑΡΗΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ/
ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.
ΟΦΗ/ΒΟΛΟΣ-
ΚΗΦΙΣΙΑ/ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ/ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-
ΑΤΗ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ/ΑΡΗΣ-
ΑΙΓΑΛΕΩ/ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
[ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.]
[ΟΦΗ/ΒΟΛΟΣ-
ΚΗΦΙΣΙΑ/ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ]
[ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ/ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-
ΑΤΗ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ]
[ΑΕΚ/ΑΡΗΣ-
ΑΙΓΑΛΕΩ/ΠΑΟΚ]
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!