Δεν μάσησε από την πρεμιέρα του Αστέρα ο Βόλος και τον κέρδισε μέσα στην Τρίπολη

Εφιάλτες θα αρχίσει να ξυπνά ο ΝΠΣ Βόλος στον Αστέρα Τρίπολης αφού μέσα σε λίγους μήνες και μετά τα περσινά πλέι άουτ, η θεσσαλική ομάδα πέτυχε άλλη μία μεγάλη νίκη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” παρά το ότι η δεύτερη αγωνιστική είχε “στρωθεί” απλόχερα για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας μετά την εκκωφαντική πρεμιέρα και την νίκη στο ΟΑΚΑ, επί του Παναθηναϊκού με 0-1, προσγειώθηκε από τους βολιώτες, πληρώνοντάς τους με το ίδιο νόμισμα (0-1).

Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεθ, προηγήθηκε μόλις στο 12′ και ήταν στο ύψος των περιστάσεων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καταφέρνοντας να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν και να αφήσει πίσω την, ούτως ή άλλως εντός προγράμματος, ήττα από τον Ολυμπιακό της πρεμιέρας.

Έτσι αυτή την στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας, και θα φανούν πολλά πράγματα για το πόσο έτοιμος είναι για κάτι καλύτερο φέτος, αν κερδίσει την μία από τις χειρότερες ομάδες των πρώτων αγώνων, τον ΟΦΗ, στο Κυριακάτικο ματς (19:30), στο Πανθεσσαλικό.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος 0-1 (12′ Κόστα)

Γήπεδο: “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”
Διαιτητής: Παπαπέτρου(Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου(Αθηνών)-Κολλιάκος(Αθηνών)
VAR: Κουμπαράκης(Κυκλάδων)

Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Μάντζης), Αλάγκμπε (46′ Ντέλι), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (59′ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Κρεσπί (77′ Φαράι), Μπαρτόλο (59′ Παλάσιος), Άνταμ.
ΝΠΣ Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κόμπα (73′ Ντε Καμπς), Άλτμαν (82′ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς (82′ Δόσης), Κόσζτα (66′ Κόντε), Ασεχνούν (66′ Μεντιέτα).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!