Βόλος – Καλλιθέα 1-1: Νέα απώλεια εντός έδρας για τους Θεσσαλούς

Ούτε τώρα δεν τα κατάφερε ο ΝΠΣ Βόλος να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο Πανθεσσαλικό, μένοντας στο 1-1 με την Athens Καλλιθέα, για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Με νέο “κεφάλαιο” στην τεχνική ηγεσία, αφού οι Θεσσαλική ομάδα έκανε το πλέον ακατανόητο να διώξει έναν καλό προπονητή όπως ο Χοακίν Γκόμεθ και μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, μεσοβδόμαδα, όπου έκατσε υπηρεσιακός, στον πάγκο πλέον είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Ο Βόλος δεν ήταν ικανός να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη και να “διπλώσει” την νίκη στην Τρίπολη από την δεύτερη “στροφή”, και μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος του πόντους εντός νομού.

Η νεοφώτιστη ομάδα ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ, στο 23′ με τον Τζιάνι να βρίσκει δίχτυα και 14 λεπτά αργότερα ο Μεντιέτα σκόραρε για έναν ακόμη αγώνα και ισοφάρισε. Αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι παραπάνω.

Έτσι οι “κυανέρυθροι” παρέμειναν στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς και πάνω από τον Πανσερραϊκό, που είναι στον 1 και την 7η αγωνιστική θα πάει στο Περιστέρι για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο (Σάββατο 5/10).

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΝΠΣ Βόλος – Αth. Καλλιθέα 1-1 (37′ Μεντιέτα / 23′ Τζιάνι)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Κάτοικος(Αθηνών)
Βοηθοί: Χριστοδούλου(Ημαθίας)-Κραγκιζόπουλος(Ημαθίας)
VAR: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄ Κόντε).
Καλλιθέα (Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!