Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος 1-2: Δώστε του μόνο εκτός έδρας αγώνες

Το μεγάλο “what if” πλανάται ακόμα γύρω από το όνομα του προπονητή Χοακίν Γκόμεθ, αν έμενε να δουλέψει το ποιοτικό ρόστερ που ο ίδιος έχτισε το καλοκαίρι και τι θα μπορούσε να πετύχει στην σεζόν, όταν έχει κάνει τέτοια ματς όπως το τελευταίο απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Βόλος, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, κατάφερε να πάρει σπουδαίο “διπλό” στο Περιστέρι με 2-1 και να ανέβει σημαντικά στην βαθμολογία, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το πόσο ποιοτικό ρόστερ διαθέτει και ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη έκανε ανατροπή για να φτάσει στην επικράτηση, αφού ο Γιουπιτάνα στο 41′ άνοιξε το σκορ με όμορφο γκολ μετά από ασσίστ του Τσιγγάρα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπρόρσον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι οι ισορροπίες άλλαξαν με τον Βόλο να έχει πλεονέκτημα σε όλο το β’ μέρος.

Η ανατροπή του σκορ έγινε μέσα σε δύο λεπτά, αρχικά με τον Γκλάβτσιτς στο 66′, μετά από δημιουργία του Κόσζτα και στο 68′ με τον δημιουργό να χρίζεται σκόρερ για το 1-2 από ασσίστ του Κόμπα.

Τελικά οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού ο Γκλάβτσιτς στο 76′ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τελείωσαν και οι φιλοξενούμενοι το ματς με 10 παίκτες.

Το μεγάλο πρόβλημα μέχρι στιγμής για την ομάδα της Μαγνησίας, είναι τα ματς στην έδρα του όπου έχει κάνει μόλις μία ισοπαλία με την Καλλιθέα και θα πρέπει να αρχίσει να την υπερασπίζεται για να έχουν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις μακριά από αυτή. Μετά την διακοπή και στις 19/10 θα είναι η επόμενη αναμέτρηση, στο Πανθεσσαλικό με τον Πανσερραϊκό.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος 1-2 (41′ Γιουπιτάνα / 66′ Γκλάβτσιτς, 68′ Κόσζτα)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωστάρας(Αιτ/νίας)-Δημητριάδης(Μακεδονίας)
VAR: Παπαπέτρου(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραγκάο (85΄ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77΄ Μιχορλ), Μπάκου (77΄ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46΄ Τσακμάκης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (66΄ Καρλίτος).
ΝΠΣ Βόλο (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μίγας (46΄ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54΄ Τσοκάνης), Κόμπα (85΄ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88΄ Βιγιαφάνες), Ασεχνούν (54΄ Άλτμαν), Κόσζτα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!