Αποκλεισμοί ΑΟΤ και σοκαριστικός για Νίκη Βόλου από ομάδα Γ’ Εθνικής στο Κύπελλο Ελλάδας (Αποτελέσματα-Ρεπορτάζ)

Έναν πολύ κακό 3ο γύρο στο Κύπελλο Ελλάδας κάνανε οι θεσσαλικές ομάδες, με μόλις μία ομάδα να προκρίνεται και αυτή στο όριο (πέναλτι). Σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα αποκλείστηκε από τον Παναργειακό στο Στάδιο και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης σόκαρε την Νίκη Βόλου και την πέταξε εκτός συνέχειας.

Παρά τα ζόρια της ΑΕΛ χθες με τον Μακεδονικό, τα κατάφερε, έστω και στα πέναλτι, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν φέτος “κυανέρυθροι” και “Νικιώτες”.

Αρχικά ο ΑΟΤ είχε εκ των πραγμάτων δύσκολο έργο απέναντι στον Παναργειακό, που βρίσκεται μία κατηγορία πάνω (SL2), αλλά έμεινε το ότι αποκλείστηκε σχετικά εύκολα και μέσα στην έδρα του, με το τελικό σκορ στο 1-3.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΑΟΤ, Βαζάκα πήρε το προβάδισμα με τον Τσάνι στο 33′. Ωστόσο ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να ισοφαρίσει 9 λεπτά αργότερα μετά από γύρισμα του Σαάντο και λάθος εκτίμηση του Συνοδινού με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Πριν καλά καλά προλάβει να χαρεί για την ισοφάριση ο Παναργειακός μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ, και πήγε προηγούμενη στο ημίχρονο με το γκολ του Κωστίκα στο 43′, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τσιώλης στο 63′ με τον ΑΟ Τρίκαλα να μην μπορεί αντιδράσει από εκεί και πέρα και να ολοκληρώνει κάπως έτσι τις υποχρεώσεις της στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας μετά από τρεις γύρους και δύο ματς που έδωσε.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι με θεσσαλικό ενδιαφέρον η Νίκη Βόλου γνώρισε απίστευτο αποκλεισμό στα Γιάννενα, από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης. Η μεγάλη έκπληξη της φάσης έγινε με σκορ 2-1 και τον Απόλλωνα να προηγείται αρχικά 2-0, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα στο 19′ και τον Τσερίκου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας στο 58′ και να είναι εύστοχος στο τετ-α-τετ.

Σε μία κάκιστη εμφάνιση για τους “Βολιώτες”, μπόρεσαν και μείωσαν στο 72′ με διπλή προσπάθεια του Τζιώρα δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω στο φινάλε και έτσι η Κρύα Βρύση πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την επόμενη φάση λοιπόν στην συμμετοχή της ΑΕΛ θα προστεθεί ο ΝΠΣ Βόλος και τα ζευγάρια θα γίνουν γνωστά μέσω νέας κλήρωσης.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων των θεσσαλικών ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα – Παναργειακός 1-3 (42′ αυτ. / 33′ Τσάνι, 43′ Κωστίκας, 63′ Τσιώλης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Μαργαρίτης(Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μίχος(Λάρισας)-Μάνος(Λάρισας)

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα (Σνούι): Γκέκας, Σκούπρας, Σινγκ (82′ Βλέτσας), Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Μπραντίτσας (62′ Μάγγος),Αμπτελάχ, Λουκάς (71′ Μπέκας), Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης (71′ Πατρώνης), Αλεξίου.
Παναργειακός (Βαζάκας): Συνοδινός, Καρέλης, Σαάντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι, Κονέ (46′ Χατζηδημητρίου ), Τσιράκης, Παναγιώτου, Κωστίκας, Ατού (58′ Αλιατίδης).

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νίκη Βόλου 2-1 (19′ Καράμπελας, 58′ Τσερίκου / 72′ Τζιώρας)

Γήπεδο: Δημoτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης, Ιωαννίνων, Τσερκεζίδης
Διαιτητής: Φουστάνς(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης(Μακεδονίας)-Φακάνας(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (79’ Γαβριηλίδης), Τσερρίκου (62’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι (79′ Χατζηαλεξιάδης), Ταουσιάνης (87’ Βασιλειάδης), Τζήμας. 
Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας, Βλάχος, Αρίας, Σίλβα, Λίταινας (68’ Προδρομίτης), Δούμτσης (68’ Σαποβάλοφ), Τσιλιγγίρης (68’ Κρυπαράκος), Σπυρίδης (56’ Γκαντέλιο), Τζιώρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.15/09
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ0-2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ1-0
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥΖΑΚΥΝΘΟΣ1-4 ΠΕΝ
(1-1)
ΑΙΓΑΛΕΩΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ4-3 ΠΕΝ
(1-1)
ΑΠ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ2-1
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ0-7
ΚΗΦΙΣΙΑΕΘΝ. Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ1-0
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ1-3
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗ1-0 ΠΑΡ
(0-0)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣΑΕΛ1-3 ΠΕΝ
(0-0)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥΔΙΑΓΟΡΑΣ0-2
ΚΑΒΑΛΑΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥΑΝΑΒ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΚΑΛΑΜΑΤΑ1-0 ΠΑΡ
(0-0)
ΕΘΝΙΚΟΣΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ2-1
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!