ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος 2-0: Δεν θα ήταν αρκετά τα μικρά καλά διαστήματα στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου

Όπως έκλεισε για την διακοπή με ήττα από τον ΟΦΗ, έτσι επανεκκίνησε ο Βόλος χάνοντας από την ΑΕΚ με 2-0, στην ΟΠΑΠ Αρένα και έπεσε στην 12η θέση.

Η ομάδα του Γκόμεθ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ένωσης, όταν αυτή πατούσε γκάζι, παρά το ότι δημιούργησε κάποιες καλές καταστάσεις όταν το σκορ ήταν “ρευστό”. Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ στο 22′, με τον Πιερό να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του, μετά από σέντρα του Ρότα και κεφαλιά τού. Το δεύτερο γκολ που τελείωσε στην ουσία το ματς ήρθε από Κοϊτά στο 62′ με σουτ που κόντραρε στα σώματα και μπέρδεψε τον τερματοφύλακα.

Οι “Θεσσαλοί” το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν σε αυτό το ματς είναι να έχουν δύο καλά διαστήματα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κι στις αρχές του δευτέρου, όπου προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Στο 44′ δημιούργησε την καλύτερη φάση τού, με τον Μεντιέτα να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 47′ με τον αριστερό μπακ Φεράρι να σουτάρει και τον Στρακόσια να εξουδετερώνει.

Έτσι πλέον ο Βόλος με μόλις μία νίκη στις πρώτες 4 αγωνιστικές έπεσε στην 12η θέση και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αφού το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που δύσκολα θα ελπίζει να πάρει κάτι και πάλι.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος 2-0 (22′ Πιερό, 62′ Κοϊτά)

Γήπεδο: Αγιά Σοφιά ΟΠΑΠ Αρένα
Διαιτητής: Φωτιάς(Πέλλας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος(Αθηνών)-Μηνούδης(Πιερίας)
VAR: Παπαδόπουλος(Μακεδονία)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (83′ Γιόνσον), Πινέδα (75′ Περέιρα) , Λιούμπιτσιτς (75′ Μάνταλος), Ελίασον (75′ Άμραμπατ), Κοϊτά (88′ Τσιλούλης), Πιερό.
Βόλος (Γκόμεθ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Κορρέα (74′ Κόντε), Καλογερόπουλος, Φερράρι, Ντε Καμς (10′ λ. τρ. Μπερνάντου), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (74′ Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν, Άλτμαν.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SL1 ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!