Χάνει τον πρώτο του σκόρερ το Δενδροχώρι

Άλλη μία σημαντική αποχώρηση στο επιθετικό κομμάτι, από τον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου, αφού ο Ανδρέας Γουλούλης αποχαιρέτησε το σωματείο μέσω δικής του ανάρτησης και οδεύει προς Γ’ Εθνική.

Μετά τον δεύτερο συνεπή σκόρερ των “κόκκινων’, Μάκη Λαγκαδινό ο οποίος έφυγε για την ΕΠΣ Καρδίτσας και τον ΑΟ Σελλάνων, νομό αλλάζει και ο πρώτος σκόρερ, ο οποίος δέχθηκε κάλεσμα από την πλευρά της Λάρισας και τον ΑΟ Ανθούπολης από τις Εθνικές Κατηγορίες.

Ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός στα δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Δενδροχωρίου, ήταν βασική πηγή κινδύνου για τους αντίπαλους, ενώ πέρυσι ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ της Α’ ΕΠΣΤ, σκοράροντας 16 γκολ σε 22 αγωνιστικές. Η μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε στην ΕΠΣ Τρικάλων ήταν η συμμετοχή του ως βασικός, στον περσινό τελικό Κυπέλλου (2023), απέναντι στην Φήκη, στην ιστορική πορεία για τον Μέγα Αλέξανδρο που σταμάτησε στην ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι λοιπόν εξαργυρώνει την δική του παραγωγική σεζόν με την μεταγραφή του στην νεοφώτιστη Θεσσαλική ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!