Φιλικά προετοιμασίας Α’ ΕΠΣΤ: Άρχισαν οι μεταγραφές να βρίσκουν δίχτυα για τις ομάδες – Αποτελέσματα χθεσινών αναμετρήσεων

Το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη θύμισε αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΤ, αφού οι μισές ομάδες έδωσαν ωραία φιλικά, για κάποιους πρώτα και για άλλους όχι και μάλιστα αρκετοί νέοι παίκτες των σωματείων κατάφεραν να ανοίξουν λογαριασμό στα γκολ.

Διγενής Νεοχωρίου – ΠΟ Φήκης 0-1

Ένα ενδιαφέρον φιλικό δόθηκε στο Νεοχώρι, με τον Διγενή να υποδέχεται την Φήκη. Ήταν το πρώτο για τους δύο που είναι εκ των φαβορί για κατάκτηση της Α’ Ερασιτεχνικής δίνοντας ένα ντέρμπι προετοιμασίας με το ματς να κρίνεται υπέρ των φιλοξενούμενων με σκορ 0-1. Σκόρερ ο Κατσιούλας για τον ΠΟΦ στο 60′, με το πρώτο του τέρμα αμέσως μετά την επιστροφή του στους κόκκινους από τα Μετέωρα και τους δύο προπονητές, Αγγελάκης και Ρούσσας, να δοκιμάζουν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

ΑΟ Πύργου – Πορταϊκός 3-3

Χορταστική φιλική ισοπαλία, με πολλά γκολ στον Πύργο, με την ομάδα του Τσιούκα να υποδέχεται τον Πορταϊκό. Και για αυτές τις ομάδες ήταν τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά στην νέα σεζόν γι’ αυτό οι τεχνικοί των δύο πάγκων είχαν στο μυαλό τους, πρώτα το… “ξεμούδιασμα” των παικτών και στην συνέχεια να κάνουν διάφορες δοκιμές. Μέσω ανάρτησης στην σελίδα της ομάδας του Δήμου Πύλης έγιναν γνωστοί και οι τρεις σκόρερ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μανώλης σκόραρε εις διπλούν, ενώ ο Λευτέρης Μπαούτης έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με γκολ, αρχίζοντας ιδανικά την σεζόν στην καινούρια τού ομάδα.

Απόλλων Λυγαριάς – Κεραυνός Ροπωτού 5-1

Ανεπίσημα ντεμπούτο με γκολ, είχαμε και στο φιλικό ανάμεσα στην Λυγαριά και το Ροπωτό, τόσο από τον Πανάγο Ν., όσο και από τον Ψαθογιάννακη. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα στην ευρεία νίκη που πήρε, στο γήπεδό της, η ομάδα του Κακούσιου, ενώ ένα σημείωσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μετεώρων. Γακης και Ζυγολίκας οι άλλοι σκόρερ, στο πρώτο φιλικό του σωματείου του Δήμου Πύλης, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Δημήτρη Τουρλίδα, ίσως έβγαλαν και την πρώτη τους κόπωση μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα με 3 φιλικά μέσα σε λίγες μέρες.

ΑΟ Δενδροχωρίου – ΑΟ Πρίνους 1-5

Ευρεία επικράτηση στο γειτονικό φιλικό για τον ΑΟ Πρίνους, απέναντι στο Δενδροχώρι. Η ομάδα του Δεσποτούλη εμφανίστηκε πιο έτοιμη σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στα Σαράγια, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε κάπως έτσι μια σειρά αρκετών αγώνων που θα δώσει στην προετοιμασία του. Και εδώ είχαμε δύο τέρματα σε ανεπίσημο ντεμπούτο από έναν ποδοσφαιριστής, τον Νικλητσιώτη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΣ Μετέωρα για λογαριασμό του Πρίνους, ενώ Ζούμης, Μπακάλης και Βλαχόπουλος βρήκαν δίχτυα επίσης. Από την άλλη, για την ομάδα του Κρεμμυδιώτη σκόραρε ο Γουλούλης και συνέχισε κι εκείνος, στην επιστροφή τού, από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Πηγή φωτογραφίας: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!