Φιλικά ΕΠΣΤ: Τελευταίες… “πρόβες” με Λυγαριά-ΑΕΤ και ανακοινώσεις από Πρίνος, ΑΕΦΑ, ΠΟΠ και Ασπρόβαλτο (Πρόγραμμα)

Γεμίζει το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, για αυτό το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες της ΕΠΣΤ να οδεύουν στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασία τούς ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν.

Στα δύο φιλικά που έγινε αναφορά χθες (Φήκη – Μετέωρα και Καστράκι – Άθλος), προστέθηκαν άλλα πέντε τα οποία ανακοινώθηκαν από τα σωματεία.

Από την Α’ ΕΠΣΤ, Απόλλων Λυγαριάς και ΑΕΤ θα αγωνιστούν, στο γήπεδο της Λυγαριάς. Αμφότερες έχουν αποκτήσει έναν καλό ρυθμό μέσω των φιλικών που δώσανε και αναμένεται ένα ανταγωνιστικό ματς. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ.

Λίγο πιο νωρίς, επίσης σήμερα Σάββατο (21/09) στις 4:30 μ.μ. τα Αμπελάκια/Φλαμούλι, από την Α’ Ερασιτεχνική θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Φλαμουλίου την ΑΕΚ Σαραγίων, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Βησσαρίωνα θα διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα στον Πορταϊκό και το Πρίνος, όπως ανακοίνωσε ο ΑΟΠ.

Δύο ανακοινώσεις είχαμε και από ομάδες της Β’ Κατηγορίας, που είναι ενεργές μέσω των σελίδων τους. Ο ΠΟ Παλαιομονάστηρου θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. τους Αγίους Αποστόλους, με τα δύο σωματεία να παίζουν σε διαφορετικούς ομίλους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τους δούμε να “συγκρούονται” και στα επίσημα.

Τέλος, αύριο Κυριακή (22/09) ο Ορφέας Ασπροβάλτου θα φιλοξενήσει την Θύελλα Πετρωτού, στο γήπεδό του, σε μία ακόμα φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο της Β’ ΕΠΣΤ οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικούς ομίλους. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 3:30 μ.μ.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!