Φιλικά Α’ ΕΠΣΤ: Τρεις νίκες γηπεδούχων στα μεσοβδόμαδα ματς

Αγώνες προετοιμασίας έδωσαν και στο μέσο αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τρίτη, οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΤ με κάποια από αυτά να ανακοινώνονται.

Απόλλων Λυγαριάς – ΑΟ Κεφαλοβρυσιακός 2-1

Στο γήπεδο της Λυγαριάς, ο Απόλλων φιλοξένησε τον Κεφαλοβρυσιακό, στο δεύτερο φιλικό για την ομάδα του Κακούσιου και με την ομάδα του Κέφου από την άλλη να παίζει τα πρώτα αγωνιστικά της λεπτά.

Το φιλικό ήταν και αρκετά ανταγωνιστικό ανάμεσα στους δύο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και από τις δυο πλευρές, με την Λυγαριά να την είχαμε δει και στο πρώτο με το Ροπωτό ότι διαθέτει ένα καλό ρόστερ, ενώ καλές εντυπώσεις αφήνει και ο Κεφαλοβρυσιακός ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα το είδαν τόσο ανταγωνιστικά που υπήρξαν και αψιμαχίες και για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ώστε να μην γίνει κάτι παραπάνω και να μην υπάρξουν τραυματισμοί, αφού οι ομάδες είναι ακόμα εκτός επίσημων υποχρεώσεων, το ματς ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, όπως έγινε γνωστό από την σελίδα του σωματείου, σκόραραν και πάλι δύο νέοι ποδοσφαιριστές με τον Ψαθογιαννάκη να κάνει το 2 στα 2 και να βρίσκει δίχτυα για συνεχόμενο φιλικό και τον Κωστάκη να ανοίγει κι εκείνος λογαριασμός με την καινούρια του ομάδα.

ΠΟ Φήκης – Αμπελάκια/Φλαμούλι 5-0

Μετράει δυνάμεις η ΑΕΦΑ, που δίνει συνεχόμενα φιλικά και προσπαθεί να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική στο ξεκίνημα της Α’ ΕΠΣΤ. Από την άλλη η ομάδα του Τάκη Ρούσσα μετά την φιλική επικράτηση στο Νεοχώρι, έδωσε το πρώτο της ματς στην έδρα της και κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 5-0, ενώ αναμένεται και οι “κόκκινοι” να δώσουν συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια.

ΑΟ Σαραγίων – ΑΕΤ 3-0

Στο γήπεδο για τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις μπήκε και η ΑΕΤ. Στο ματς στα Σαράγια, οι πράσινοι έδειξαν την ετοιμότητά τους αφού έχουν προλάβει να αγωνιστούν ξανά, και επικράτησαν με 3-0.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!