Τρεις ομάδες από την Α’ ΕΠΣΤ οδεύουν προς την Β’ Κατηγορία

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος φαίνεται ότι θα μεταβληθεί ο χάρτης των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣΤ αφού κάποιες ομάδες αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ Ερασιτεχνική και θα μπούνε στην δεύτερη.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την ΑΕΚ Σαραγίων και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η περσινή νεοφώτιστη ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ, παρά το γεγονός ότι τα πήγε πολύ καλά και κέρδισε βαθμολογικά την παραμονή τής, πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει στην κατηγορία και να αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣΤ, με βασικό στόχο να συνεχίσει να πορεύεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της.

Στο… όριο της παραμονής ήταν ο Αχιλλέας Μπάρας ο οποίος κατάφερε να συμμετάσχει στο μπαράζ κατάταξης, το οποίο έχασε βέβαια από την Κρύα Βρύση, αλλά είχε τις πιθανότητές του, να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ. Ωστόσο είναι οριστική η απόφαση, η Τρικαλινή ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Β’ Ερασιτεχνική.

Εκείνη για την οποία υπήρχε αναμονή ήταν η Αγία Μονή. Όπως όλα δείχνουν ο Άρης δεν θα συνδυάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΤ με την άνοδο, αφού αποφασίστηκε να συνεχίσει στην ίδια κατηγορία και την νέα σεζόν.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!