Τέλος εποχής στο Καστράκι – Διαλύεται ο Βράχος και δεν κατεβαίνει στην Α’ ΕΠΣΤ

Μια δυσάρεστη είδηση βγήκε από την σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Βράχου Καστρακίου, καθώς η ομάδα βρέθηκε σε αδιέξοδο σχετικά με την εγγραφή της στο μητρώο της ΓΓΑ και τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μπλούτσος αποκάλυψε τα γραφειοκρατικά θέματα τα οποία υπήρξαν αρκετό καιρό πριν στο σωματείο. Μάλιστα πέρυσι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος διαπιστώθηκε ότι μετά από τη συγχώνευση του Βράχου Καστρακίου και του Εθνικού Καλαμπάκας το 2009 οι ομάδες δύο δεν διαγράφηκαν, και έτσι ο Βράχος Καστρακίου αγωνιζόταν από τότε στα τοπικά πρωταθλήματα (με κάποια χρόνια αναστολής λειτουργίας) χωρίς να έχει ουσιαστικά τέτοιο δικαίωμα.

Μέχρι σήμερα η παρατυπία δεν είχε διαφανεί, αλλά με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού Μητρώου έγινε ορατή, κι έτσι η ομάδα περιήλθε σε αδιέξοδο.

Παρουσία μελών της διοίκησης και του προέδρου της Κοινότητας του Καστρακίου, την συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Κοινοτικό Γραφείο έγινε αναφορά σε μια νέα προσπάθεια που θα γίνει από τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να δημιουργηθεί από την αρχή ένα νέο σωματείο με στόχο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ την σεζόν 2025-2026.

Πηγή Φωτογραφίας: tameteora.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!