Στον πάγκο του Κεραυνό Ροπωτού ο Δημήτρης Τουρλίδας

Το νέο προπονητή της ομάδας βρήκαν οι διοικούντες του Κεραυνού Ροπωτού, στο πρόσωπο του Δημήτρη Τουρλίδα, ο οποίος μετά το χορτάρι ως ποδοσφαιριστής θα αναλάβει να δίνει οδηγίες από την πλευρά του πάγκου της νεοφώτιστης ομάδας της Α’ ΕΠΣΤ.

Ο νεαρός Τουρλίδας με καταγωγή από το Αγρίνιο είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε σε επίπεδο ακαδημιών, στον AJAX Τρικάλων όπου βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο. Τα χρόνια που φοίτησε στην περιοχή μας ήταν και ποδοσφαιριστής σε ομάδες του Νομού, με πιο πρόσφατη την 5ετία στον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου.

Με την φανέλα των “κόκκινων” μέτρησε πολλές συμμετοχές, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ, πριν δύο χρόνια στην επιστροφή του σωματείου στην Α’ Ερασιτεχνική, ενώ την σεζόν 2022-2023 έγραψε συμμετοχές στην επιτυχία του Δενδροχωρίου στο Κύπελλο ΕΠΣΤ, όπου έφτασε στον τελικό και ο ίδιος αγωνίστηκε στην βασική 11αδα, στην ήττα με 2-0 από την Φήκη της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Δενδροχωρίου:

“Ο Δημήτρης Τουρλίδας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Ροπωτου ,
ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την οικογένεια του Μέγα ,
ένας πραγματικός μαχητής εντός του αγωνιστικού χώρου και ένα δικό μας παιδί,
ξεκινάει την καριέρα του ως προπονητής .
Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα , σε αυτά τα νέα του καθήκοντα και να επιτύχει στους νέους στόχους που έθεσε στην ζωή του .♥️👍🏻
Καλή αρχή Μητσαρα και πάντα γελαστός …”

Πλέον θα ασχοληθεί με την προπονητική και σε αντρικό επίπεδο, αντικαθιστώντας τον προπονητή Τζιαμαλή στην τεχνική ηγεσία του Ροπωτού, που θα έχει ως μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ροπωτού:

“Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 24 χρόνο πτυχιούχο UEFA B Απόφοιτο ΤΕΦΑΑ προπονητή ποδοσφαίρου Δημήτρη Τουρλίδα με καταγωγή από το ΑΓΡΙΝΙΟ για την σαιζόν 2024-2025 όπου διαμένει στην πόλη μας τα 5 τελευταία χρόνια,έχει εργαστεί στις ακαδημίες Αγιαξ-αμπελακια και σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού στον ΑΟ Ελαιοφυτου Αγρινίου στον Αχιλλέα μπάρας και στον Μέγα Αλέξανδρο δεντροχωριου, Δημήτρη η οικογένεια του ΑΟ ΡΟΠΩΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ σε καλοσωριζει και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σού.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!