Στις 5/9 ξεκινάει η προετοιμασία του Άθλου Καλαμπάκας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας σεζόν του Άθλου Καλαμπάκας και μεταξύ των ωρών είναι και της αντρικής ομάδας που θα συμμετάσχει φέτος στην Β’ ΕΠΣΤ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας η προπονήσεις της Κ16-Αντρική θα γίνονται κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή και ώρα 16:30 μέχρι 18:00, ενώ η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Από κει και πέρα τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχουν φιλικές αναμετρήσεις που θα οριστούν και θα ανακοινωθούν, για την περίοδο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε ότι η έδρα του Άθλου, την επόμενη σεζόν είναι το γήπεδο Καστρακίου, ωστόσο υπάρχει μία σύμπτυξη με τις ώρες που έχει ανακοινώσει ο Βράχος Καστρακίου, οπότε μένει να δούμε αν θα προκύψουν αλλαγές στα προγράμματα και τι λύση θα βρεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ημερήσιο πρόγραμμα προπονήσεων ποδοσφαίρου του Αθλητικού σωματείου Άθλος Καλαμπάκας.
Υπεύθυνος Σχολής Αλμπάνης Γιώργος, Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος UEFA A ,άδειας ασκήσης επαγγέλματος και Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή για την Αντρική Ομάδα οπως ορίζει η ΓΓΑ!
Δίπλα του,επίσης Διπλωματούχοι Προπονητές Ποδοσφαίρου,κάτοχοι UEFA και Γυμναστές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο .
Γιατί τα παιδιά είναι ο πρωταρχικός λόγος να γινόμαστε καλύτεροι και να αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα ότι αφορά το άθλημα μας!

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!