Στα σκαριά μία ακόμη “βόμβα” για τον Διγενή Νεοχωρίου

Στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες θέλει να κάνει ο Διγενής Νεοχωρίου σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, που θα τον ανεβάσουν επίπεδο την νέα σεζόν.

Μετά την ηχηρή προσθήκη του πολύπειρου τερματοφύλακα, Μιχάλη Ζαρόπουλου και του μεσοεπιθετικού Σωτήρη Κοντογεώργου από τον ΑΟ Τρίκαλα, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Αλέξανδρο Αλμπάνη.

Ο μέσος, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον Βράχο Καστρακίου, φαίνεται να έχει δεχθεί “κρούση” από την ομάδα της Οιχαλίας ώστε να τον κάνει δικό της και να αποτελέσει μια ποιοτική προσθήκη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Αλμπάνης έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΑΣ Μετέωρα, όπως είχαν κάνει και τα αδέρφια του Σταύρος και Χρήστος και της Δήμητρας Απόλλων. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για ένα διάστημα στην παιδική ομάδα της Σαρακίνας κι αμέσως μετά στην ανδρική ομάδα των Μετεώρων. Την σεζόν 2018-19 ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα που αγωνίζονταν στην Σούπερ Λιγκ 2, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στα Μετέωρα, αμέσως μετά στην Δήμητρα/Απόλλωνα και έπειτα στην ομάδα της Φήκης.

Μετά την επιστροφή στον ΑΣ Μετέωρα, όπου έμεινε έως και τρία χρόνια πριν, πήγε στον Βράχο Καστρακίου όπου αγωνιζόταν τις τελευταίες δύο σεζόν και κατέκτησε αμφότερες την δεύτερη θέση στον Β’ Όμιλο της Α’ ΕΠΣΤ.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!