Πρώτη με ανακοίνωση για στήριξη της ΑΕΦΑ

Την πρώτη επίσημη προπόνηση με την νέα ονομασία και την μετά την συνένωση των δύο σωματείων πραγματοποίησαν τα Αθλητική Ένωση Φλαμουλίου Αμπελακίων.

Στο ιστορικό γήπεδο του Φλαμουλίου, που έχει ζήσει ένδοξες στιγμές και επιτυχίες, η ομάδα της Α’ ΕΠΣΤ έκανε τα πρώτα της χιλιόμετρα ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα είναι άκρως απαιτητική.

Τα Αμπελάκια/Φλαμούλι είχαν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την δεύτερη κατηγορία, ωστόσο η πρόσκληση από την Ένωση, λόγω του κενού στην Α’ Ερασιτεχνική θα τους βρει στην πρώτη. Ωστόσο η συνεργασία των δύων μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο να επιτευχθούν οι στόχοι, που σίγουρα θα είναι η όσο τον δυνατόν ευκολότερη παραμονή και ύστερα το καλύτερο πλασάρισμα.

Χθες λοιπόν στην πρώτη συνάντηση υπήρξε η πρώτη ομιλία από τον προπονητή Χρήστο Πράπα και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν για πρώτη φορά και μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες από την ομάδα σε δράση.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της
Α.Ε.Φ.Α F.C🔵⚫️
👉ΓΗΠΕΔΟ ΦΛΑΜΟΥΛΙΟΥ⚽️
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ➡️➡️

Μία μέρα πιο πριν στην σελίδα της ομάδας αναρτήθηκε και ένα μήνυμα στήριξης προς την νέα προσπάθεια του σωματείου αναφέροντας χαρακτηριστικά χρειάζεται η συμπαράσταση από τους Αμπελακιώτες και Φλαμουλιώτες.

Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΑΜΟΥΛΙΩΤΕΣ🤝ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΛΑΜΟΥΛΙΟΥ.
➡️ΔΕΥΤΕΡΑ 26/08/24
➡️ΩΡΑ 18:00 θα πραγματοποιηθεί πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν τον δύο🤝συνοικίσμων καθώς και πρώτη προπόνηση της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
➡️ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ💙🤝🖤
➡️ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ✔️
👉Νέο ξεκίνημα ✔️
👉Ομαδικότητα ✔️
👉Αγάπη✔️
👉Σεβασμός✔️
👉Επιτυχίες ✔️
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε,με ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Η ΚΑΡΔΙΑ💙🖤 ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
🔵⚫️ A.E.Φ.Α F.C ⚽️

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!