Πρώτες προπονήσεις με άλλες δύο πολύ καλές προσθήκες στον Απόλλων Λυγαριάς

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ, ο Απόλλων Λυγαριάς και μάλιστα στις πρώτες προπονήσεις εντάχθηκαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μεταγραφούν στην ομάδα.

Τα πρώτα χιλιόμετρα έγιναν την περασμένη δευτέρα στο γήπεδο της Λυγαριάς, υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κακούσιου. Εκεί ήταν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές παρόντες, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ενταχθούν και κάποιοι ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί και το ρόστερ.

Στο κομμάτι αυτό, την δεύτερη μέρα προπονήσεων εντάχθηκαν ο Γιώργος Πούλιος και Μανώλης Κωστάκης.

Ο πρώτος είναι μέσος και πέρυσι αγωνιζόταν στο Πορταϊκό, και την Α’ ΕΠΣΤ, αποτελώντας συνεχώς ένα βασικό ποδοσφαιριστή στον άξονα και στην δημιουργία της ομάδας της Πύλης. Μάλιστα δύο χρόνια πριν και μετά την πρώτη του θητεία στον Πορταϊκό είχε αποκτηθεί από τον ΑΟ Τρίκαλα, σε ένα σύντομο πέρασμα μέχρι να επιστρέψει και πάλι και να φορέσει τα “μπλε”.

Από την άλλη ο Πούλιος είναι δεξιοπόδαρος, ακραίος μπακ, και τις τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε κι εκείνος στην Α’ ΕΠΣΤ και στις ομάδες του Δήμου Μετεώρων, Βράχο Καστρακίου και ΑΣ Μετέωρα. Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια πανηγύρισε με τους “κιτρινομπλέ” ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!