Πρώτες κινήσεις με τις ανανεώσεις τριών βασικών ποδοσφαιριστών στον ΑΟ Σαραγίων

Τρία βασικά “γρανάζια” των δύο τελευταίων και άκρως επιτυχημένων σεζόν των Σαραγίων θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν να φοράνε τα πράσινα.

Με σκοπό να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά του ο ΑΟ Σαραγίων ξεκίνησε τις ανανεώσεις από τον αρχηγό, τον πρώτο σκόρερ και έναν “εργάτη” στην μεσαία γραμμή που έχουν συνεχόμενες και γεμάτες χρονιές στην Α’ ΕΠΣΤ.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ψύρρας (κάτω σειρά – 4ος – φωτό), ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πολλά και καθοριστικά τέρματα σε όλη την πορεία των Σαραγίων μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες για να συνεχίσουν μαζί.

Από την άλλη για μία ακόμη σεζόν ο Νίκος Καμπέρης θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θα ηγείται της μεσαίας γραμμής. Τέλος ο Δημήτρης Κοθράς (πάνω δεξιά – φωτό) κι εκείνος αγωνιζόμενο στο κέντρο, και βασικός ποδοσφαιριστής στο μεσοαμυντικό κομμάτι θα συνεχίσει στα Σαράγια για μία ακόμη σεζόν.

Έτσι με νέο προπονητή τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο που ανακοινώθηκε από την διοίκηση, η τρικαλινή ομάδα “βάζει” πλώρη στο να διατηρήσει τον βασικό κορμό της και να να διεκδικήσει ακόμα μία επιτυχημένη πορεία, όπως τις τελευταίας δύο σεζόν όπου διεκδίκησε μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!