Πρόσκληση στα χέρια του ΑΣ Μετέωρα για συμμετοχή στην Γ’ Εθνική

Αν και στην αρχή έμοιαζε μακρινό σενάριο τελικά προέκυψε και ο ΑΣ Μετέωρα, έλαβε πρόσκληση από την ΕΠΟ, ώστε να συμμετάσχει την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, στην προσπάθεια της ομοσπονδίας να καλύψει τα κενά τω ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Όπως βγαίνει από τους “κιτρινομπλέ” η απόφαση θα παρθεί στην Γενική Συνέλευση κάτι που έκανε γνωστό και ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Ράτζας, ενώ στην περίπτωση που τα Μετέωρα κάνουν αποδεχτή την πρόσκληση τότε θα γίνει η 5η Θεσσαλική ομάδα που θα μπει στην Γ’ Εθνική φέτος.

ΑΟ Τρικάλα από την περσινή σεζόν, Αναγέννηση Καρδίτσας που υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λιγκ 2, Ολυμπιακός Βόλου και Ανθούπολη που πήραν τις θέσεις από την πρώτη τριάδα των μπαράζ Γ’ Εθνικής και ο Ατρόμητος Παλαμά που αποδέχθηκε μία από τις προσκλήσεις της ΕΠΟ, είναι οι ομάδες που θα βρίσκονται σίγουρα την ερχόμενη σεζόν.

Φυσικά ακόμη εκκρεμούν απαντήσεις και από άλλα σωματεία, για να φανεί στο τέλος αν θα συμπληρωθεί ο αριθμός των 72 ομάδων και προχωρήσει πώς θα προχωρήσει ο καταρτισμός των 4 ομίλων.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!