Πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣΤ με δυνατό Λυγαριά – Μετέωρα (Πρόγραμμα – Διαιτητές – Προαναγγελία)

Ανοίγει αυλαία η σεζόν για την Α’ Ερασιτεχνική, η οποία φέτος είναι ανανεωμένη με 16 ομάδες να ρίχνονται στην μάχη και τα πρώτα 8 ματς να έχουν οριστεί.

Από τα παιχνίδια της αυριανής πρώτης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Λυγαριά. Εκεί ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον ΑΣ Μετέωρα, σε μια ιδιαίτερη μάχη αφού οι μεν γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανανεωμένοι και ενισχυμένοι κάνοντας κάποιες καλές μεταγραφές, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην κιτρινομπλέ που θα είναι πλέον αντίπαλοι, ο Ψαθογιαννάκης και ο Πούλιος.

Το ίδιο ανανεωμένοι και έχοντας χάσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών, είναι τα Μετέωρα που αρχίζουν για δεύτερη σερί σεζόν την πορεία τους για υπεράσπιση του τίτλου τους.

Πολύ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Πορταϊκο, ο οποίος ήταν από τους πιο “ζωηρούς” των μεταγραφών και μένει να δούμε αν θα φανεί η ποιότητά και στο γήπεδο από το ξεκίνημα με την Δήμητρα, τυπικά εντός έδρας (Άγιος Βησσαρίωνας) αλλά μακριά από την φυσική του στην Πύλη.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες που έχουν πρωταγωνιστήσει τελευταία και είναι φαβορί να το κάνουν και φέτος, θα έχουν τον πρώτο λόγο στα δικά τους παιχνίδια, με την Φήκη να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Κεραυνό Ροπωτού και τον Διγενή Νεοχωρίου με τον ΑΟ Σαραγίων να παίζουν εκτός έδρας με Κρύα Βρύση και Κεφαλοβρυσιακό αντίστοιχα.

Ωραίο και ανταγωνιστικό ματς αναμένεται και στον Πύργο, ανάμεσα στους κόκκινους και το Δενδροχώρι, δύο ομάδες που αρέσκονται στο παραγωγικό ποδόσφαιρο, ενώ περιμένουμε να δούμε και πως θα εμφανιστούν τόσο το Κεφαλόβρυσο, όσο και τα επίσης νεοφώτιστα Αμπελάκια/Φλαμούλι στο μεταξύ τους ματς.

Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν σήμερα στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΤ:

Σάββατο 28/09, 16:00

Γήπ. Λυγαριάς: Απόλλων Λυγαριάς – ΑΣ Μετέωρα (Κουτσάγιας Γ., Μπαλλάς-Μουστάκας)

Γήπ. Φήκης: ΠΟ Φήκης – Κεραυνός Ροπωτού (Κοντίνος, Πελεκάνος-Λισσόβας)

Γήπ. Αγ. Βησσαρίωνα: Πορταϊκός – Δήμητρα Απόλλων (Σταφυλάς, Βουτσελάς-Κοντονίκας)

Γήπ. Πύργου: ΑΟ Πύργου – Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου (Πέτσας, Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος)

Γήπ. Κεφαλοβρυσιακού: Κεφαλοβρυσιακός – ΑΟ Σαραγίων (Μανασής, Αβραάμ-Τατσιόπουλος)

Γήπ. Κεφαλόβρυσου: ΑΟ Κεφαλόβρυσου – ΑΕΦΑ (Δουλόπουλος, Δερμάνης-Μπαϊρακτάρης)

Γήπ. Κηπακίου: ΑΕΤ – Πρίνος (Ανδριόπουλος, Τάτσινας-Κατσογιάννος)

Γήπ. Διάβας: Κρύα Βρύση – Διγενής Νεοχωρίου (Πάντος, Γιαννέτσος-Μπερντές)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!