ΠΟ Φήκης: Σμίγει ξανά η παρέα της Γ’ Εθνικής – Οι πρώτες 7 μεταγραφές-επιστροφές ανακοινώθηκαν

Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις του σχεδιασμού το ΠΟ Φήκης για την ερχόμενη σεζόν, με πρώτους και καλύτερους εκείνους που επιστρέφουν, έχοντας ζήσει όλοι μαζί τις επιτυχημένες πορείες στην Γ’ Εθνική τις προηγούμενες σεζόν.

Με τον Τάκη Ρούσσα στο τιμόνι της ομάδας, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν το ρόστερ.

Συγκεκριμένα ο δεξιός μπακ χαφ Λευτέρης Γαννούλας, μετά το σύντομο (δεύτερο) πέρασμα από τον Βράχο Καστρακίου, θα φορέσει και πάλι την φανέλα του ΠΟΦ, με την οποία αγωνίστηκε επί σειρά ετών, έγινε ένας εκ των αρχηγών και πανηγύρισε τίτλους με τελευταίους τις δύο σερί κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣΤ (2022-2023).

Από την Δήμητρα Απόλλων, όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα και αναδείχθηκαν και για ένα εξάμηνο επέστρεψαν, στην Φήκη θα συνεχίσουν οι δύο αριστεροπόδαροι μεσοαμυντικοί Δημήτρης Γκαντιάς και Κώστας Καλαμαράς, που και εκείνοι αποτέλεσαν σημαντικοί παράγοντες των “κόκκινων” τις τελευταίες σεζόν.

Στο ίδιο επίπεδο και για λογαριασμό της άλλης τρικαλινής ομάδας συνέχισαν μετά την απόσυρση της Φήκης, οι Κώστας Τζέλης και Λεωνίδας Ιωάννου. Οι δυο τους αφήνουν τον ΑΟ Τρίκαλα στο οποίο μεταγράφηκαν τον Ιανουάριο και τόσο ο αριστερός μπακ, όσο και ο πολυθεσίτης Ιωάννου, που είναι μεσοεπιθετικός αλλά με τον ΑΟΤ αγωνίστηκε στο πλευρό του Σκόνδρα στην άμυνα, θα ντυθούν ξανά στα “κόκκινα” με στόχο φυσικά να επιστρέψουν στην Γ’ Εθνική.

Τέλος επιστροφές και για άλλους δύο που έπαιξαν σε ομάδες της Α’ ΕΠΣΤ μετά την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, με τον νεαρό μπακ, Μπαμπατσιά από το Κεφαλόβρυσο και τον έμπειρο μέσο Παναγιώτη Πολυζόπουλο από τον ΑΣ Μετέωρα, με τον οποίο “στέφθηκε” πρωταθλητής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Οι σημαίες στον ιστό τους. Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την συνεργασία με τους φυσικούς της ηγέτες Κώστα Καλαμαρά και Λευτέρη Γιαννούλα. Η εμπειρία τους και οι ηγετικές τους ικανότητες, έπαιξαν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Δημήτρη Γκαντιά. Με έναν ακόμη πολύ σημαντικό παίκτη για το ρόστερ μας, συνεχίζεται το χτίσιμο της ομάδας μας, για τη νέα σεζόν! Ο Δημήτρης θα ενισχύσει με την παρουσία του, την εμπειρία του, το ιδιαίτερο πάθος και την αδιαμφισβήτητη αξία του τον Π.Ο Φήκης. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Λεωνίδα Ιωάννου. Ο Λεωνίδας αποτελεί παίχτη βαρόμετρο για τον σύλλογο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.”

Ο Π.Ο Φήκης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πολυζόπουλο.
Ο Παναγιώτης, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τις περασμένες σεζόν, θα παραμείνει “κάτοικος” Φήκης για μια χρονιά ακόμα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.”

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Κώστα Τζέλη.
Ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα αγαπητός, με μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες της ομάδα μας και μέλος της “παρέας” της Φήκης στην Γ’ Εθνική. Κώστα να έχεις υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”

“Ο Π.Ο Φήκης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπαμπατσιά. Ο Χρήστος ήταν μέλος του συλλόγου και την περσινή περίοδο στην Γ’ Εθνική αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Χρήστο να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!