ΠΟ Φήκης: Άλλοι τρεις “προβάρουν” τα… κόκκινα – Ένα “μπαμ” ανάμεσά τους

Από μέρα σε μέρα πλέον αναμένουμε να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις από τον ΠΟ Φήκης για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, στην Α’ ΕΠΣΤ, με κάποια ονόματα να έχουν βγει στο προσκήνιο.

Θυμίζουμε ότι προ των πυλών για την τεχνική ηγεσία της Φήκης είναι ο Τάκης Ρούσσας, ενώ οι “κόκκινοι” είναι επιθυμούν την επιστροφή 5 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας τις τελευταίες σεζόν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα αυτοί είναι οι Ιωάννου, Καλαμαράς, Γκαντιάς, Γιαννούλας και Τζέλης.

Από κει και πέρα, από το ρεπορτάζ βγαίνει η επιστροφή ενός ακόμα πρώην της Φήκης, τον Παναγιώτη Πολυζόπουλο που ήταν κι αυτός μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν στην ομάδα, και αποχώρησε για τον ΑΣ Μετέωρα, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ, ενώ γνωρίζει γενικότερα το επίπεδο της Γ’ Εθνικής, με συμμετοχές στο παρελθόν ξανά με τους Καλαμπακιώτες και με την Φήκη με την οποία κατέκτησε και τίτλους (τελευταίο το Κύπελλο ΕΠΣΤ 2023).

Στην προσπάθειά της να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει την επιστροφή στην Γ’ Εθνική, η Φήκη αναμένεται να κάνει και ένα μεταγραφικό “μπαμ” αποκτώντας τον Χρήστο Νιάρο. Φαίνεται ότι έχει πειστεί και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής που έχει γράψει πάνω από 300 συμμετοχές στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες και φυσικά έχει μείνει από το πέρασμά του από τον ΑΟΤ στον οποίο ήταν και αρχηγός.

Τέλος στα γκολπόστ της Φήκης θα “κάτσει” ο Αποστόλης Τεντολούρης. Και αυτός έχει μεγάλη εμπειρία με πολλές συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΤ και τελευταία υπερασπιζόταν την εστία του ΑΟ Κεφαλόβρυσου. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Βράχο Καστρακίου, τον ΑΟ Πύργου και τον ΑΟ Σαραγίων.

oppo_256
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!