Πορταϊκός: Ανακοίνωση για το χθεσινό φιλικό με τον ΑΟ Σαραγίων και προσθήκη Καρατζά στα γκολπόστ

Μέσω ανάρτησης ο Πορταϊκός έκανε γνωστό ο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε χθες με αντίπαλο τον ΑΟ Σαραγίων και παράλληλα μία ακόμα προσθήκη που έγινε στην ομάδα της Πύλης με τον τερματοφύλακα Βασίλη Καραντζά.

Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο των Σαραγίων, με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0 με σκόρερ τους Γραμματικό Κ., και τον Αλεξόπουλο.

Στην δημοσίευση τονίστηκε και το δυσάρεστο του τραυματισμού, στο κεφάλι, του ποδοσφαιριστή Βασταρούχα, των “μπλε” ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα νέα όμως είναι πολύ καλά αφού οι προληπτικές εξετάσεις που του έγιναν ήταν καθαρές.

Από κει και πέρα η ομάδα του Σαργιώτη προσέθεσε στο ρόστερ της τον τερματοφύλακα Καρατζά, ο οποίος ξεκίνησε από την Δήμητρα Απόλλων και είναι γνωστός και από τα πέρασματά του από τον Διγενή Νεοχωρίου, τον ΑΣ Μετέωρα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαν Α.Ο. ΠΥΛΗΣ ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Βασίλη Καρατζά…
Ο Βασίλης αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.Πολύ γνωστός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο, αφού έχει αγωνιστεί σε Δήμητρα Απόλλων, Διγενή Νεοχωρίου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Α.Σ. Μετέωρα…
Βασίλη καλώς ήρθες στην ομάδα μας…
Απο εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της.
Εχθές διεξήχθει η φιλική αναμέτρηση με τα Σαράγια, εκτός έδρας, με σκορ 2-0 υπερ των Σαραγίων.
Στο παιχνίδι είχαμε και τον τραυματισμό στο κεφάλι του Θωμά Βασταρούχα, ο οποίος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές και αυτό ήταν το καλύτερο νέο για εμάς…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!