Πιστός στον Βράχο Καστρακίου και στη Β’ ΕΠΣΤ ο αρχηγός τού

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση, για να διατηρηθεί σε υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητας προχώρησε ο Βράχος Καστρακίου, αφού έδωσε τα χέρια με τον αρχηγό του Θεοφάνη Γιάννη.

Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Καστρακίου, παρά το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε στην Β’ Ερασιτεχνική, συνεχίζοντας μια σειρά πολλών και γεμάτων σεζόν. Αποκορύφωμα ήταν οι δύο τελευταίες, που το σωματείο έκανε πορείες πρωταθλητισμού, κατακτώντας αμφότερες την δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο και χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία πέρυσι, λόγω του μητρώου της ΓΓΑ, να φτάσει ως το τέλος στα μπαράζ πρωταθλήματος.

Πέραν του Βράχου, στο ίδιο επίπεδο, είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και σε άλλη ομάδα από τον Δήμο, τον ΑΣ Μετέωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδος μας τα προηγούμενα έτη, τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Κο Γιάννη Φάνη.
Ο Κος Γιάννης αποτελεί ένα σημαντικό παίχτη της ομάδος μας καθώς η εμπειρία του , το αγωνιστικό πνεύμα και η αγάπη του για την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Στα υπόλοιπα των ανακοινώσεων της ομάδας του Σακελλαρίδη, υπήρξε και η μεταγραφή του Μανώλη Μανώλη, που αγωνίζεται κυρίως στην μεσοαμυντική γραμμή.

Αναλυτικά:

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας προσθέτοντας στο ενεργητικό της ομάδος τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κο Μανώλη Μανώλης για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Καλή αγωνιστική σεζόν.
Για την Διοικούσα Επιτροπή.
Γκόγκος Γεώργιος
Εκπρόσωπος Τύπου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!